Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Успішний старт нового Hyundai Casper

Модель на ім’ я Casper стала найменьшою у лінійці корейського бренду, але при цьому дуже затребованою майже на всіх ринках збуту. Завдяки яскравому зовнішньому вигляду, компактний новачок привернув увагу молоді до компанії Hyundai та встиг встановити рекорди по кількості замовлень на європейському ринку. Крім дизайну Hyundai Casper зацікавив потенційних покупців електричною модифікацією EV, яка з’ явиться на початку 2023 року.

Цікаво що стати власником електричного Hyundai Casper можна всього за 25 тисяч євро, що є дуже непоганою пропозицією у класі компактних хетчбеків. Корейский автовиробник наполягає що головним конкурентом для Casper стане японський міні кроссовер на ім я Suzuki Ignis. Водночас, ми вважаємо Hyundai Casper більш унікальним та якісним продуктом. Під капотом компакта встановлено 1-літровий трициліндровий двигун потужністю біля 100 к.с. Турбовий мотор Casper передає крутний момент на передню вісь, використовуючи чотириступеневий автомат. У деяких вибагливих автошанувальників можуть бути притензії до якості матеріалів в салоні новачка, але в цілому все виглядає непогано. Покращує ставлення до новачка той факт що автомобіль має багато опцій за які не потрібно доплачувати і це стосується цифрової панелі приладів та клімат-контролю.

 

Екстер’єр Casper виглядає досить сбалансовано та водночас стильно. Завершений образ доповнюють елементи декору, які індивідуалізують автомобіль у потоці. Яскраві кольори кузова та компактні форми чудово вписуються в міські умови використання цієї моделі. Незважаючи на компактні розміри в салоні достатньо місця для чотирьох дорослих пасажірів та їхнього багажа.

 

Найбільші побоювання викликає спроможність корейського компакта продемонструвати хороші їздові характеристики та надійність у довгостроковій експлуатації. Але це стане відомо лише після перших тестів новачка на дорозі. Наразі, очікуємо появу Hyundai Casper в дилерських центрах бренду у Європі а згодом і на інших ринках... 

 

29.10.2022
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Успішний старт нового Hyundai Casper

Політика конфіденційності