Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

На при кінці 2021 року на ринок вийде нове покоління Kia Sportage

Сміливий дизайн та технологічні вдосконалення – саме ці дві риси характерні для нового Kia Sportage, який дебютує одразу після свого більш преміального родича на ім’я Hyundai Tucson. П’яте покоління корейського кросовера складе конкуренцію таким визнаним лідерам класу як Volkswagen Tiguan та Peugeot 3008. Новачок розроблений спеціально для європейського ринку, тому його характеристики та споживчі якості повинні відповідати вимогливим запитам клієнтів. Також, під час презентації стало відомо, що очікується поява електричної версії Kia Sportage.

Дизайнерські рішення використані в екстер’єрі нового Sportage було запозичено в електромобіля під назвою EV6. Сміливий дизайн приправлений сучасними елементами оптики та фірмовими фішками бренду дуже радикальний та не схожий на попередника. В спортивному виконанні помітний більш агресивний обвіс та величезні колісні диски.

В середині кросовера зміни не менші ніж у зовнішності. Приладова панель витягнулась по ширині в межах водійського огляду і до центрального тунелю. Приладі пропонуються виключно в цифровому вигляді, які відображаються на 10,25-дюймовому дисплеї. В деяких місцях салону нового Kia Sportage можна зустріти м’який пластик та декоровані під метал елементи інтер’єру.

Виробник не надав специфікацій двигунів та додаткового обладнання в частині безпеки та комфорту, але зазначив що новачок матиме багато спільного з Hyundai Tucson. Силові установки для обох кросоверів отримають електрифіковані елементи включаючи 48-вольтову м'яку гібридну систему. Система електрифікації матиме власну акумуляторну батарею, що дозволить проїжджати незначні відстані без додаткової зарядки. Також корейці впровадять розумну механічну коробку перемикання швидкостей для 1,6-літрового бензинового мотора. Загальна потужність силової установки складатиме 227 к.с. та 350 Нм крутного моменту. Слідом за гібридною модифікацією слідує модель з plug-in технологією, завдяки чому дальність ходу від електрики сягне 50 км. Кросовер налаштований майже як легковий автомобіль, тому очікується спортивна версія з більш потужним мотором та автоматичною коробкою перемикання швидкостей. Базова вартість Kia Sportage сягне 25 тисяч євро, а топові версії оцінені на рівні 40 тисяч євро…

 

 

 

19.06.2021
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

На при кінці 2021 року на ринок вийде нове покоління Kia Sportage

Політика конфіденційності