Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3240
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перший огляд Porsche Taycan Cross

Черговим новачком на ринку преміум електромобілів в 2021 році став універсал з підвищеним кліренсом, який значно підсилив позиції бренду у сегменті кросоверів з електричною силовою установкою. Німці завжди дуже прискіпливо розробляли нові моделі, саме тому при проектуванні нового електрокара багато уваги приділили практичності та якості Porsche Taycan Cross. Просування такого типу кузова є досить ризикованою справою, адже він не дуже схожий на класичні кросовери, але треба визнати що новачок більш практичний ніж звичайний Taycan.

Технічна начинка Taycan Cross не відрізняється від презентованого раніше Taycan, тому ми лише нагадаємо основні характеристики двигуна та акумуляторної батареї. Подвійні електромотори розвивають 670 к.с. За рахунок гігантського крутного моменту автомобіль прискорюється дуже швидко. Шалена динаміка розгону на цифрах виглядає ще безумніше, адже першу сотню версія Turbo Cross Turismo долає всього за 3,3 секунди. Головними відмінностями двох різних кузовів Taycan є більші на 4,7 см колісна база та на 405 літрів багажний відсік Taycan Cross. Дизайнери Porsche спеціально для Cross Turismo додали пакет для бездоріжжя, який виглядає дещо посередньо та не додає автомобілю лоску. Також пневматична підвіска на Cross Turismo має розширений на 20 мм діапазон ходу.

Незважаючи на той факт що версія Taycan Cross Turismo важить на 15 кг більше ніж звичайний Taycan, електрокар зберігає низький центр ваги, на дорозі поводить себе дуже впевнено та стабільно. Нагадаємо що вага автомобіля складає 2,3 тони, що трохи більше ніж бензинові аналоги. Рульове управління Cross Turismo відчувається гострим та прогнозованим навіть у складних дорожніх умовах. Запас хода для зарядженого кросовера складає 400 км.

Інтер’єр вже встиг трохи набриднути, але претензій до ергономіки все ж не має. Якість матеріалів оздоблення на високому рівні, а рівень технологічності відповідає сучасним тенденціям в галузі. Але сказати що кокпіт у Porsche Taycan найкращий в світі ми не можемо.

Вартість нового Porsche Taycan Cross на європейському ринку починається з позначки у 125 тисяч євро. На інших ринках ціни на нову модель будуть сформовані трохи пізніше…

 

01.05.2021
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перший огляд Porsche Taycan Cross

Політика конфіденційності