Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3240
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Презентовано Nissan Qashqai 2021 модельного року

Вдосконалений Nissan Qashqai виглядає набагато сучасніше ніж попередник, крім цього він став практичнішим та економічнішим, що дає додаткових переваг перед конкурентами. Третє за рахунком покоління Qashqai орієнтовано на сімейних клієнтів, які цінують практичність та комфорт, тому при проектуванні новачка, японці багато уваги приділили споживчим якостям кросовера. Чи стане новий паркетник популярним покаже лише час, але у нього є всі складові для вдалого виступу на автомобільному ринку.

Популярний у Європі кросовер на ім'я Qashqai пройшов серйозну модернізацію в результаті якої отримав гібридну силову установку. Також слід зазначити, що автомобіль трохи підріс по всім напрямкам та став виглядати більш солідно. Зовнішність Nissan Qashqai здається вдалою та респектабельною, адже фірмовий дизайн передньої частини кузова виконано елегантно та сучасно. В екстер'єрі все налаштовує на позитивні мотиви де відсутні елементи що можуть вибиватись з загального образу. Світлодіодні фари прикрашають кросовер і додають преміальності загалом. Для кросовера доступно 11 варіантів кольорів кузова з можливістю обрати контрастний дах. Розмір колісних дисків складає від 17 до 20 дюймів, що розширює можливості з індивідуалізації.

Всередині Qashqai ми побачили стрімкий стрибок у розвитку як дизайну так і матеріалів. Передня панель має горизонтальну архітектуру, ергономічну та продуману філософію.У верхній частині торпедо розміщено сенсорний екран мультимедійної системи, а під ним блок керування кліматом. Також новачок вражає інформаційними та розважальними функціями, які легко керуються за допомогою Android Auto та Apple CarPlay. Керування багатьма функціями виконується дистанційно, що полегшує життя автовласникам.

Під капотом нового Nissan Qashqai працює 1,3-літровий бензиновий турбодвигун на 140 або 155 к.с. та крутним моментом у 270 Нм. У базі автомобіль має передній привід, а за доплату можна замовити повний привід та варіатор. Гібридна модель маркується e-Power та має 1,5-літровий бензиновий мотор та електричну силову установку. Така модель видає 184 к.с. та 330 Нм крутного моменту, але як не дивно вона поставляється лише з переднім приводом. Крім доопрацювання приводу та інших систем, японці провели серйозну роботу над підвіскою кросовера, що зробило автомобіль комфортнішим. За попередньою інформацією старт продажів нового Qashqai заплановано на весну 2021 року за ціною від 30 тисяч євро…

 

 

 

27.02.2021
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Презентовано Nissan Qashqai 2021 модельного року

Політика конфіденційності