Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3240
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Нарешті презентовано новий Mercedes C-Class

У вівторок 23 лютого німецька компанія Mercedes показала нове покоління середньорозмірного седана/універсала C-Class, який виявився спортивним та компактним аналогом флагманської моделі S-Class. П'яте покоління Mercedes C-Class отримає бензинові та дизельні мотори з гібридними технологіями, що дозволить моделі протриматись до повного переходу на електричні силові установки. Як і раніше, на Європейському ринку новачок буде конкурувати з такими автомобілями, як BMW 3-Series, а також з Audi A4 та Jaguar XE.

Новий Mercedes C-Class виглядає напрочуд солідно та преміально, а дякувати за це потрібно старшому брату, який поділився з молодшим стильною зовнішністю та технологічною начинкою. Новачок побудовано на оновленій платформі Mercedes Rear Architecture (MRA), яка використовується і на попереднику. Габаритні розміри C-Class 2022 модельного року стали трохи більшими - в довжину на 6,5 см, в ширину на 1 см, а колісна база додала 2,5 см. Передня частина автомобіля має свій стиль, де акцентовано увагу на фірмову радіаторну решітку з зіркою по центру та на сучасні світлодіодні фари. Загалом новачок залишився в рамках компактної моделі преміум рівня, де зовнішні елементи кузова мають елегантні форми.

Інтер'єр Mercedes C-Class вражає набагато більше ніж екстер'єр, адже він майже повністю повторює кокпіт нового S-Class. Посередині торпедо височіє величезний сенсорний екран мультимедійної системи, яка працює під управлінням операційної системи MBUX, представленої в S-Class. Перед очима водія встановлено планшет панелі приладів, якій має різноманітні налаштування тому на ньому може відображатися будь яка інформація. До складу опцій німці додали іноваційну систему доповненої реальності HUD. Функціонал MBUX Smart Home є новим технологічним кроком, який відображає апаратне та програмне забезпеченням інформаційно-розважального комплексу, здатного керуватися голосовими командами. Також вражає обробка салону та якість матеріалів, що встановлюють нові стандарти в сегменті.

Втім, для європейців головні зміни у новачку знаходяться під капотом. На Mercedes C-Class встановлюються різноманітні мотори об'ємом від 1,5 до 3 літрів. Всі вони мають 48 Вт систему допомоги двигуну та стартер-генератор, який дає приріст у 20 к.с. в умовах навантаження мотора. Підключення електричного двигуна відбувається дуже плавно та не відчувається під час експлуатації машини. Базова модель C 180 має 1,5-літровий бензиновий мотор на 170 к.с. та 250 Нм крутного моменту. Розгін з 0 до 100 км/год відбувається за 8,6 секунд. Наступна версія C200 розвиває 200 к.с. при такому самому об'ємі мотора і в якості опції на такий варіант можна замовити повний привід 4Matic. Модифікації C 300 і C 300 4Matic використовують 2,0-літровий бензиновий двигун із 48-вольтовим турбонаддувом потужністю 255 к.с. Дистанцію 0-100 км/год автомобіль долає за 6 секунд, а максимальна швидкість дорівнює 250 км/год. Варіанти з дизельними моторами видають від 160 до 260 к.с. та також можуть поєднуватись з повним приводом. Цікавим варіантом є модель С300е, яка поєднує бензиновий двигун та електромотор, що дозволяє проїхати на електротязі біля 100 км а середня витрата пального складає 2 літра на кожні 100 км пробігу. З часом німці обіцяють розширити лінійку моторів та комплектацій, а ми неодмінно протестуємо перші машини що надійдуть до продажу вже незабаром…

 

24.02.2021
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Нарешті презентовано новий Mercedes C-Class

Політика конфіденційності