Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Німці продемонстрували новий електричний кросовер Mercedes EQA

Суперник Volkswagen ID.3 та Kia e-Niro, який значно преміальніший за своїх конкурентів має запас хода більше 450 км без дозарядки та пропонує максимальний комфорт та сучасні технології у компактному кузові. Головне що має значення для компанії Mercedes полягає у тому що вони значно випередили Audi та BMW і першими у преміум сегменті презентували компактний електричний кроссовер з чудовими технічними характеристиками. На європейському ринку новачок з҆ явиться вже цієї весни за ціною від 47 тисяч євро за базову модифікацію кроссовера.

На початку продажів клієнти зможуть обрати лише один варіант силової установки та акумулятора. Ця версія матиме індекс EQA 250 і це означатиме що вона оснащена акумуляторною батареєю на 66,5 кВт/год та електродвигуном на 188 к.с. та 375 Нм крутного моменту. За офіційною інформацією, новий Mercedes EQA зможе подолати першу сотню всього за 8,9 секунди та розвивати максимальну швидкість у 160 км/год. Як ми вже і казали, запас хода складатиме 450 км. Згодом німці планують розширити лінійку акумуляторів та двигунів цього кроссовера. 

Mercedes EQA базується на модернізованій платформі від кроссовера GLA, але незважаючи на деякі трудноші в компонуванні агрегатів, німцям вдалося розмістити акумулятори під підлогою. Для більшої ефективності електрокара виробник використав прогресивний підхід до модулювання кузова в результаті чого коефіцієнт аеродинамічного спротиву склав 0,28. Загалом кроссовер виглядає досить футуристично та багато в чому схожий на старшу модель Mercedes EQC.

Кроссовер EQA на європейському ринку розділен на три рівні комплектації - Progressive, Electric Art та AMG Line. В серійну комплектацію входить обивка зі штучної шкіри, електропакет, спортивне кермо та багатокольорова підсвітка. Пакет Art включає 18-дюймові колісні диски та обробку шкірою наппа. AMG Line від Mercedes додасть відповідні шильдики та спортивні сидіння. На перших світлинах салону нового Mercedes EQA помітно, що якість матеріалів оздоблення перебуває на високому рівні.

В технологічному плані електричний EQA додасть нових функцій та опцій, які перш за все направлені на допомогу водію та покращюють безпеку автомобіля. Системи допомоги при активному маневруванні та моніторингу сліпих зон сприятимуть зменьшенню кількості ДТП на дорогах. Висновки щодо майбутнього Mercedes EQA робити покищо зарано, але зростання попиту на електромобілі скоріш за все добре відобразиться на продажах цього компактного кроссовера…

 

 

 

21.01.2021
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Німці продемонстрували новий електричний кросовер Mercedes EQA

Політика конфіденційності