Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Нова Skoda Octavia vRS запропонує одразу три варіанта

Заряджена модифікація Skoda Octavia з҆ явиться на ринку вже весною 2021 року та стане чудовим варіантом швидкого автомобіля за адекватні кошти. Крім цього за рахунок появи дизельної та гібридної версії, Octavia vRS матиме перевагу у вигляді низької витрати пального, європейські покупці топової моделі найбільше очікують саме ці дві модифікації ліфтбека та універсала. Втім, класична бензинова Skoda Octavia vRS теж користується попитом, але на теренах східної Європи.

Схоже чехи вирішили піти шляхом, наміченим брендом Volkswagen, де популярна заряджена модель на ім҆ я Golf має теж три варіанти комплектацій GTI, GTD та GTE. Найдешевша Octavia vRS пропонує стандартний 2-літровий турбодвигун TSI, який розвиває 247 к.с. та 370 Нм крутного момента. Розгін з 0 до 100 км/год у ліфтбека, оснащеного цим мотором, триває всього 6,7 секунд, а максимальна швидкість обмежена на позначці у 250 км/год. В парі з двигуном агрегатується 6-ступенева механічна коробка перемикання швидкостей або 7-ступеневий робот. За таку версію виробник просить 35 тисяч євро.

Наступним варіантом від чеського виробника стала Octavia vRS iV оснащена 1,4-літровим чотирициліндровим бензиновим двигуном з турбонаддувом та електродвигуном потужністю 113 к.с. Загальна потужність силового агрегата становить 242 к.с. та 400 Нм крутного моменту. Завдяки крутному моменту автомобіль здатен долати позначку у 100 км/год за 7,3 секунди, при цьому середня витрата пального складає 6,5 літрів на кожні 100 км пробігу. Гібридна модифікація поставляється лише з 6-ступеневим роботом DSG. Запас хода лише на електриці дорівнює 50 км. Орієнтовна вартість моделі з приставкою vRS iV починається з позначки у 40 тисяч євро. Трохи дешевше коштує дизельний варіант Octavia vRS TDI, для нього передбачено форсований до 197 к.с. турбодизель об҆ ємом 2 літра. Працює мотор в парі з 7-ступеневим роботом DSG. При цьому на цю версію можливо замовити повний привід, з яким вартість моделі наблизиться до 40 тисяч євро. Відмінні ходові якості та технічні характеристики обов҆ язково виведуть заряджену Octavia vRS у лідери продажів на європейському ринку дешевих спортивних автомобілів.    

Крім широкого переліку базового оснащення Octavia vRS вирізняється якісними матеріалами обробки салону. До складу моделі потрапили шкіряне спортивне кермо, сидіння з підігрівом, алькантарове оздоблення центральної панелі та пара 10-дюймових екранів мультимедійної системи.

Серед відмінностей від інших варіантів моделі, топова Skoda Octavia vRS оснащена спортивною підвіскою, адаптивними амортизаторами, електронним диференціалом та 19-дюймовими легкосплавними колісними дисками…

 

 

 

13.01.2021
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Нова Skoda Octavia vRS запропонує одразу три варіанта

Політика конфіденційності