Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Мріємо про новий Jeep Wrangler Rubicon 392 на V8

Вперше за останні 40 років компанія Jeep виводить на ринок модель Wrangler оснащену потужним 8-циліндровим двигуном під особливою назвою Rubicon 392. Саме ця модифіація повинна знищити конкурентів та привернути увагу до не зовсім сучасного але в той же час дуже стильного позашляховика. Головним ринком для нового Jeep Wrangler Rubicon 392 стануть США, де він поміряється силами з Ford Bronco та Land Rover Defender, які нажаль не мають V8.

Коли мова йде про новий автомобіль на V8 одразу виникають питання щодо його ефективність та екологічність, але не у випадку американських моторів. Під капотом Wrangler Rubicon 392 встановлено бензиновий двигун об҆ ємом 6,4 літри, який також можна зустріти на Dodge Challenger. Максимальна потужність цього мотора складає 460 к.с. та 630 Нм крутного момента. Розгін з 0 до швидкості у 100 км/год триває всього 4,5 секунди. Силова установка агрегатується з 8-ступеневою автоматичною коробкою перемикання швидкостей та механічною системою повного приводу з підтримкою блокування диференціалів. Також спортивний позашляховик оснащений 33-дюймовими шинами для бездоріжжя, вдосконаленою геометрією підвіски та амортизаторами від компанії Fox.

Американський виробник є відомим розробником позашляховиків, тому не дивно що для новачка було виконано зміцнення каркасних елементів та вдосконалено систему подачі мастила до штанг, завдяки чому автомобіль легше долає поперечні нерівності. Серед інших, не меньш важливих характеристик відмітимо – подолання водних перешкод глибиною у 82 см та додаткові можливості трансформації салону та зняття елементів кузова. Jeep Wrangler Rubicon 392 має переконливу зовнішність, але при цьому залишається вірним власним позашляховим якостям. Теж саме стосується інтер҆ єру, де крім більш преміального оздоблення відмінностей від звичайного позашляховика майже немає. Модель Rubicon 392 в салоні дотримується фірмового стилю і функціональності. Позашляховик має шкіряний салон, підігрів рульового колеса, 8,4-дюймовий екран мультимедійної системи з розширеними можливостями та клімат-контроль.

На європейський ринок постачання Jeep Wrangler Rubicon 392 не планується, але стійкий попит на екзотичні автомобілі змусить сірих дилерів привозити цю модель з США. Орієнтовна вартість топової модифікації залежитиме від багатьох факторів, але прайс починатиметься з позначки у 60 тисяч євро…

 

 

 

26.11.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Мріємо про новий Jeep Wrangler Rubicon 392 на V8

Політика конфіденційності