Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Audi SQ2 оновився для нового модельного року

Слідом за базовими модифікаціями компактного кроссовера на ім҆ я Q2 німці освіжили його топову версію з індексом S. Найбільш ефективна версія кроссовера має власних конкурентів в обличчі BMW X2 M35i та Cupra Ateca, але як нам здається Audi SQ2 націлений трохи на іншу аудиторію споживачів. Після рестайлінгу, кроссовер майже не подорожчав, тому на європейському ринку за нього просять не меньш ніж 40 тисяч євро.

Оновлений SQ2 вже у базовому виконанні отримав світлодіодні фари, нову радіаторну решітку та змінений передній бампер з ширшими повітрозабірниками. Ці нововедення одразу позначились на зовнішньому вигляді кроссовера, який став більш привабливим та гармонійним. В залежності від комплектації буде доступно три варіанти оздоблення – базовий, Black Edition та Vorsprung. В базову модель кроссовера відтепер входить інформаційно-розважальна система з 12,3-дюймовим віртуальним кокпітом та центральним екраном на 8,3 дюйма. Якість оздоблення інтер҆ єру трохи покрашили та збільшили кількість варіантівкольорів та матеріалів. В стандарті на кроссовер встановлено 18-дюймові легкосплавні диски, шкіряний салон та спортивні сидіння. Модель SQ2 Black Edition вирізняється 19-дюймовими дисками, чорною решіткою радіатора та глянцевою обробкою дзеркал. Топовим автомобілем став SQ2 Vorsprung, який матиме матричні фари, шкіряні сидіння з підігрівом, панорамний люк та стерео систему Bang&Olufsen.

Маленький кроссовер від Audi зробив суттєвий крок у царину технологій безпеки, які включають в себе систему моніторингу сліпих зон, адаптивний круїз-контроль, та розширений комплект подушок безпеки. Під капотом рестайлінгового Audi SQ2 встановлюється 2-літровий бензиновий двигун, який розвиває 300 к.с. та 400 Нм крутного моменту. З місця до 100 км/год кроссовер може розігнатися лише за 4,9 секунд, а макимальна швидкість обмежена на позначці у 250 км/год. Двигун агрегатується з 7-ступеневою автоматичною коробкою перемикання швидкостей. Зі слів виробника, середня витрата пального у змішаному режимі ізди становитиме біля 8 літрів на кожні 100 км пробігу. Незважаючи на застарілість моделі Q2, вона все одно користується попитом на європейському ринку, адже бум на компактні кроссовери продовжує набирати оберти…

 

 

 

19.11.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Audi SQ2 оновився для нового модельного року

Політика конфіденційності