Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Італійці презентували електричний Fiat 500 EV

Все що потрібно Вам знати про новий Fiat 500 EV можна розділити на дві частини – по-перше, новачок буде коштувати від 25 тисяч євро і по-друге, максимальний запас ходу без додаткового підживлення акумуляторів складе 300 км. Але якщо серьозно, то нове покоління моделі з індексом 500 виглядає дуже вишукано та стильно. Крім якісного інтер҆ єру клієнти 500-го отримують розкішну зовнішність, яка має риси попередника, але новачок виглядає свіжіше та сучасніше за рахунок продуманого дизайну та преміальних акцентів.

Нове покоління Fiat 500 базується на збільшеній платформі, а колісна база підросла на 6 см, але при цьому довжина автомобіля меньша за чотири метра. Зовнішність 500-го не переплутати з жодною іншою моделлю, адже профіль хетчбека має оригінальні пропорції. Наразі, модель 500-го випускається як кабріолет та хетчбек, тому клієнти зможуть максимально вигідно підібрати машину під власні потреби.

Всередині Fiat 500 спостерігається значний стрибок у дизайні та якості матеріалів. Найпомітнішим оновленням є нова 10,25-дюймова інформаційно-розважальна система, яка запропонує підтримку цілого ряду програм для смартфонів, що дозволить користувачам віддалено перевірити рівень заряду акумулятора свого автомобіля та зігріти або охолодити салон перед тим, як вирушити у дорогу. Сучасна мультимедійна система має функцію точки доступу WiFi та підтримує Apple CarPlay та Android Auto.

Нокупці нового Fiat 500 зможуть обирати з трьох варіантів комплектацій - Action, Passion або Icon. Базовий хетчбек поставлятиметься з 15-дюймовими колесами, безключовим доступом, датчиками паркування та 7-дюймовим екраном інформаційно-розважальної системи. Модифікація Passion, яка коштуватиме на 4 тисячі євро дорожче матиме світлодіодні фари, дорожче оздоблення салону та опції з безпеки. Топовий Fiat 500 Icon отримає 16-дюймові легкосплавні диски, 10,2-дюймову мультимедійну систему U-Connect 5 від концерну FCA. Також, італійці пропонують два варіанта електричних двигунів, початковий рівень 500 EV оснащений акумулятором потужністю 23,8 кВт/год та електричним двигуном потужністю 92 к.с., що забезпечує динаміку 0–100 км/год за 9,5 секунди та максимальну швидкість у 130 км/год. Максимально заявлений запас ходу WLTP становить 180 км. Слідуючий варіант оснащено акумулятором потужністю 42 кВт/год та електродвигуном на 116 к.с. У такого автомобіля запас хода збільшено до 300 км, а зарядити акумулятори до 80% можна всього за 35 хвилин. Загалом, у італійців вийшов дуже цікавий міський автомобіль, який матиме шалений успіх на європейському ринку…

 

 

29.10.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Італійці презентували електричний Fiat 500 EV

Політика конфіденційності