Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Восени очікуємо рестайлінговий Jaguar F-Pace

Нарешті британці оновили свій середньорозмірний кроссовер на ім҆ я F-Pace, який значно додав у розкоші та економічності. На сьогодні, саме Jaguar F-Pace є найбільш популярним автомобілем британського бренду, тому крім доопрацювання зовнішнього стайлінгу виробник приділив багато уваги технічним характеристикам та мультимедійним можливостям кроссовера. В результаті рестайлінга F-Pace отримав новий інтер҆ єра та сучасні плагін-гібридні двигуни нового покоління.

Зовнішність оновленого Jaguar F-Pace змінилась не дуже помітно, але деякі акценти було переглянуто. Це стосується світлодіодної оптики, збільшеної радіаторної решітки та колісних дисків. Помітити зміни зможуть лише фанати бренду, адже екстер҆ єр ще раніше було визнано вдалим  та сучасним.

Значно більше уваги британці зосередили на інтер҆ єрі та опціях пов҆ язаних з інформаційно-розважальними функціями. Перше на що звертаєшь увагу в салоні рестайлінгового F-Pace – це величезний сенсорний екран із вигнутим склом. Мультимедія в кроссовері працює з програмним забезпеченням Apple CarPlay та Android Auto. Більшість команд та активацій функцій зосереджена через керування в головному меню. Поворотний селектор автоматичної коробки передач був замінений на ергономічний селектор зручний для лодоні водія. Також значно покращено якість матеріалів та оздоблення.

Всі варіанти Jaguar F-Pace матимуть повний привід та автоматичну коробку перемикання швидкостей. Навіть базові 4-циліндрові дизельні мотори мають 48-ми вольтову систему допомоги стартеру та розвивають 160 або 200 к.с. Топовим варіантом є 6-циліндровий дизельний двигун на 300 к.с. з ним автомобіль може долати першу сотню всього за 6,1 секунду. Бензинові силові агрегати теж мають 4 цилінди але їх потужність складає 250 або 400 к.с. В найбільш потужному виконанні кроссовер прискорюється з 0 до 100 км/год лише за 5,1 секунду. Головною новиною в модельному ряді Jaguar F-Pace є гібридна модифікація P400e на 400 к.с. Завдяки електродвигуну та акумулятору на 17,1 кВт-год цей позашляховик використовує в середньому 2 літри пального на 100 км пробігу. А проїхати виключно на електриці можна 50 км. Орієнтовна вартість базового F-Pace на європейському ринку – 45 тисяч євро…

 

 

 

29.09.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Восени очікуємо рестайлінговий Jaguar F-Pace

Політика конфіденційності