Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Рестайлінговий Lexus LS дістався до Європи

Флагманський седан від японського люксового бренду Lexus пройшов планове оновлення та успішно презентований на європейському ринку нових автомобілів. Новачок дещо розширив перелік обладнання та може похизуватись технічними іноваціями, які повинні допомогти у конкуренції зі свіжим Mercedes S-Class та застарілими Audi A8 та BMW 7-Series. Модель LS виробляється в Японії, тому для більшості фанатів бренду саме вона знаходиться на вершині автомобільного рейтингу якості та розкоші.

Вдосконалення Lexus LS найбільше зачепили внутрішне оздоблення та технічну начинку автомобіля. Виробник наполягає що було покращено не тількі їздові якості седана а і плавність руху та комфорт під час швидкого старту. Нові технології, використані при кріплені двигуна додатково нейтралізують вібрацію та шуми, що в свою чергу позитивно сказалося на рівні комфорту в середині машини. Зміни у лінійці силових агрегатів пов҆ язані з нормами вихлопів та зниження витрати пального. Найбільш очікуваною версією є гібридна модель LS 500h. Клієнти зі Східної Європи, Близького Сходу та Південної Америки полюбляють звичайний бензиновий седан LS 500.

В салоні флагманський седан отримав оновлену мультимедійну систему з розкішним 12,3-дюймовим сенсорним екраном. Інформаційно-розважальна система легко співпрацює з Apple CarPlay та Android Auto. Крім цього в Lexus впровадили деякі нові функції – такі як рухомі дзеркала, які працюють в парі з проекціями фар головного світла, повністю автоматична система паркування. Інтер҆ єр Lexus LS нарешті почав справляти враження якісного та надрозкішного, який крім якості складання може похизуватися натуральними матеріалами та високим рівнем виконання та ергономіки.

В екстер҆ єрі рестайлінгового Lexus LS ми звернули увагу на нову форму радіаторної решітки, задні ліхтарі та легкосплавні диски для модифікації F-Sport. Загалом, флагманський седан від Lexus повинен сподобатись постійним клієнтам бренда, які віддані йому ще з 90-х років. Теж саме можно спостерігати і у європейських конкурентів Mercedes S-Class, Audi A8 та BMW 7-Series. Наскільки вдалими та адекватними є оновлення LS стане відомо за результатами продажів в наступному році, тим паче що на ринок вийде новий король сегмента - Mercedes S-Class в кузові W223…

 

 

22.09.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Рестайлінговий Lexus LS дістався до Європи

Політика конфіденційності