Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Нові Volkswagen Golf Estate та Golf Alltrack встали на конвеєр

Нове покоління хетчбека Volkswagen Golf вже доступне у дилерській мережі по всій Європі і нарешті надійшла черга до кузова універсал у вигляді Estate та Alltrack. Новачки мають переваги як у практичності так і у прохідності на пересічній місцевості. Універсал Golf Estate значно довший, ніж раніше, тому нічого дивного у величезному багажнику об҆ ємом 611 літрів не має. Крім цього, при складеному ряді сидінь його розмір складе 1640 літрів. Це на 22 літри більше ніж у попередника, але на 50 літрів меньше ніж у останньої Skoda Octavia Estate.

Повертаючись до теми практичності та універсальності, саме Golf є еталоном не тільки у своєму класі. Навіть у базі багажний відсік новачка обладнано гачками для сумок та підсвічуванням. Кім цього, форма кузова Volkswagen Golf Estate трохи зрізана в задній частині, що придає автомобілю спортивності. Сучасна оптика присутня і на задніх фарах, тому клієнтам не потрібно за це додатково доплачувати.

Інтер҆ єр Golf Estate нічим не відрізняється від хетчбеказа винятком деякіх кольорів, що роблять салон трохи яскравішим. Як ми знаємо, нове покоління Golf майже повністюперейшло на сенсорне керування функціями, тому головним в салоні можна вважати мультимедіа з сенсорним екраном розміщеним по центру торпедо. Центральна консоль трохи розвернута до водія, що додає плюсів ергономіці автомобіля. Якість матеріалів оздоблення та підгонка панелей в салоні на дуже високому рівні.

Під капотом Golf Estate розмістилися такі самі мотори як на хетчбеку, тому лише нагадаємо про базовий варіант на 109 к.с. та дизельні моифікаціїна 115 та 150 к.с., які користуватимуться найбільшим попитом. Також на бензинових варіантах допомагатиме м'яка гібридна 48 В-ова система. Серед оздоблення екстер҆ єру можна замовити пакет R-Line, який не залежить від двигуна. Автомобілі зі спеціальним захисним декором кузова та повним приводом матимуть назву Golf Alltrack. За попередньою інфомацієї ціни на універсали Volkswagen Golf будуть на півтори тисячі вищими за ціни на хетчбек…

 

 

15.09.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Нові Volkswagen Golf Estate та Golf Alltrack встали на конвеєр

Політика конфіденційності