Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Рестайлінг Volkswagen Tiguan визнали вдалим

Лише позитивні відгуки від експертів ринку та звичайних шанувальників німецького автопрому можна зустріти в Інтернеті стосовно оновлення компактного кроссовера під назвою Tiguan. На відміну від нового Golf, позашляховик не втратив харизми та чітких впізнаваних форм притаманних автомобілям марки Volkswagen. На європейському ринку рестайлінговий Volkswagen Tiguan почнуть продавати восени цього року за ціною близькою до прайсів попередника, тому є надія що ця модель зможе покращити загальні показники німецького бренду.

На початку продажів будуть доступні лише два варіанта Tiguan з моторами 1,5 TSI та 2,0 TDI і лише згодом очікуються Tiguan R та PHEV. Крім економічних та потужних двигунів, покупці отримають повний привід, адаптивну підвіску та багато іншого. Цікаво що під капотом гібрида буде встановлено 1,4-літровий мотор та електродвигун, які у суммі видають 240 к.с. максимальної потужності. На електротязі такий кроссовер зможе проїхати всього 50 км, але при цьому його вартість не буде захмарною як у повністю електричних автомобілів. Оновлений Volkswagen Tiguan отримав змінену зовнішність, яка дещо схожа на Golf 8-го покоління, але на відміну від останнього в деталям кроссовер виглядає набагато гармонійніше. Світлодіодні фари вдало вписані в передні фари, які за формою підкреслюють спортивність моделі. Також змінилась радіаторна решітка та передні повітрозабірники.

Інтер҆ єр новачка зазанав не тільки стилістичних змін, а і здобув технологічні фішки. Виробник переробив управління кліматичною системою з хардовим управлінням на сенсорне керування. Також було вдосконалено інформаційно-розважальну систему, яка отримала 9,2-дюймовий сеснсорний екран з можливістю відтворення Apple CarPlay або  Android Auto. Також ми побачимо нову світлодіодну підсвітку салона та опціональну 480-ватну систему Harman/Kardon. Вцілому відмітимо покращення матеріалів оздоблення та якості складання панелей у салоні рестайлінгового Volkswagen Tiguan.

Volkswagen також переглянув комплектацію Tiguan, яка стала значно кращою та більш просунутою. Серед цікавих опцій з҆ явилося обладнання аварійного гальмування, світлодіодні фари, багатофункціональне кермо, 17-дюймові легкосплавні диски, адаптивний круїз-контроль, цифрова панель приладів, електричний люк, спортивні сидіння та багато іншого. Вже зараз відомо, що за двома першими двигунами послідує наступна партія з відомих бензинових та дизельних моторів об҆ ємом 2 літри на 190 к.с. В парі з цима двигунами агрегатується 7-ступенева роботизована коробка перемикання швидкостей. Перші партії оновленого кроссовера очікуються в вересні 2020 року…

 

09.07.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Рестайлінг Volkswagen Tiguan визнали вдалим

Політика конфіденційності