Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Німці розсекретили новий Porsche 911 Targa

Слідом за купе та родстером компанія Porsche продемонструвала модель 911 в фірмовому кузові під назвою Targa. В Європі Porsche 911 Targa вже доступний для замовлення по базовій вартості у 115 тисяч євро. Перші поставки нового 911 Targa заплановані на кінець цього літа, тому шанувальникам класичного для Porsche типу кузова потрібно зачекати ще декілька місяців. Для Porsche 911 Targa майже неможливо підібрати альтернативні варіанти серед конкурентів адже останнім часом автовиробники почали відмовлятися від моделей зі складним жорстким дахом.

Вперше, 911 Targa була презентована в 1965 році і від тоді ця модель стала класичною для німецького бренду. В останньому поколінні виробник не став робити Targa, яка має впізнавану С-образну дугу на заднє скло, яке робить кузов автомобіля більш ексклюзивним та оригінальним. Новий Porsche 911 Targa отримав скляний елемент даху, який за 19 секунд можна прибрати у спеціальну нішу в задній частині автомобіля. Після нескладної маніпуляції 911-ий перетворюється у відкритий автомобіль з заднім склом, жорстко закріпленим за сидіннями.

Зовнішність Porsche 911 Targa дуже переконлива і монументальна, завдяки наслідуванню попередніх поколінь моделі, виробнику вдалося вдосконалити і без того ідеальні форми автомобіля. Широка задня частина 911-го має активний спойлер та світлодіодну оптику, яка простяглася на всю задню чатину машини. Базові 911 Targa отримають 19-дюймові легкосплавні дискина передню вісь та 20-дюймові на задню. Використання різної ширини шин дозволить автомобілю бути дуже стабільним в будьяких дорожніх обставинах.  

Під капотом 911 Targa встановлено той самий двигун що і на купе, мова йде про 6-циліндровий 3-літровий бензиновий турбодвигун потужністю 380 к.с. Розгін з 0 до 100 км\год триває всього 4,2 секунди. Для шанувальників дуже драйвових машин передбачено версію Targa 4S у якої використано такий самий двигун але з потужністю 445 к.с. Така модифікація ще швидша, першу сотню спорткар долає за 3,6 секунди. Обидві моделі мають в активі роботизовану автоматичну коробку перемикання швидкостей. Доречі, найпотужніша Targa 4S може поставлятися з 7-ступеневою механічною коробкою. Інтер҆ єр Porsche 911 Targa взагалі не відрізняється від стандартного салону купе за винятком клавіши відкриття даху. В обробці салону німці викристали дуже якісні матеріали, тому у конкурентів шансів немає.

Крім базових налаштувань підвіски, новачок може дооснащатися адаптивними заслінками та електронним блокуванням заднього диференціалу. Широкий перелік опцій піднімає вартість і без того коштовного авто на десятки тисяч євро, що в кінцевому випадку означає прайсову ціну на межі 200 тисяч євро…

 

20.05.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Німці розсекретили новий Porsche 911 Targa

Політика конфіденційності