Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Свіжий погляд на Audi A1 2020 модельного року

Німецька компанія Audi вирішила привернути увагу до маленького хетчбека на ім҆ я A1, випустивши на ринок спеціальну версію під назвою Citycarver. Ця модифікація вирізняється збільшеним на 4 см дорожнім проміжком та позашляховим обвісом, який візуально перетворює автомобіль на компактний кроссовер. Таким чином, виробник вирішив збільшити продажі компактного A1, при цьому не вдаючись до глобальних технічних перетворень. Ми переконані що рішення зробити з класичного хетчбека кроссовер є досить спірним, але в Audi соже мають іншу думку.

На попередній огляд до нашої редакції потрапив базовий варіант Audi A1 Citycarver 35 TFSI, під капотом якого розмістився 3-циліндровий 1-літровий бензиновий двигун потужністю 115 к.с.  Агрегатується ця силова установка з 6-ступеневою механічною коробкою перемикання швидкостей. Завдяки еластичному мотору та чіткій роботі механіки, хетчбек здатен прискорюватись з 0 до 100 км/год лише за 9,5 секунди.

Крім цього Ви матимете змогу користуватись доволі просторим багажним відсіком, який вміщює 350 літрів корисного об҆ єму. Середня витрата пального не перевищує 6 літрів на кожні 100 км пробігу, тому цей малюк користуватиметься попитом в європейських містах. На дорозі A1 Citycarver продемонстрував не тількі непогані ходові якості а ще і вкрай комфортну поведінку на високих швидкостях. Тому цей автомобіль є більш практичним та пристосованим до різних умов використання.

Головним недоліком сучасного Audi A1 часто називають не досить високу якість оздоблення інтер҆ єру. І на це є причини, які в Audi пов҆ язують з здорожченням матеріалів та опцій. Але треба визнати, що питання економії в В-класі стосується всіх брендів, які мають моделі в компактному сегменті. Крім посередніх матеріалів та твердого пластику в салоні Audi A1 присутні всі сучасні технології від старших моделей марки. В центральну консоль вдало інтегровано сенсорний 10,25-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи під управлінням Apple CarPlay або Android Auto.

В порівняні зі звичайним хетчбеком модель Citycarver коштує на 2 тисячі євро дорожче, при цьому базові ціни починаються з відмітки у 25 тисяч євро, що занадто дорого для компактного хетчбека…

 

28.01.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Свіжий погляд на Audi A1 2020 модельного року

Політика конфіденційності