Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3240
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Італійці з Alfa Romeo готують компактний кроссовер

Зваживши всі за та проти, італійці вирішили сконцетруватися на розробці власного компактного кроссовера, який би зміг конкурувати з такими моделями як Audi Q2 та Nissan Juke. Покищо в модельній лінійці Alfa Romeo є лише один середньорозмірний позашляховик на ім҆ я Stelvio, але часи змінилися і тепер навіть елегантні італійські машини отримають позашляхові типи кузова. За попередніми данними новачок матиме ім҆ я Tonale і вийде на європейський ринок наприкінці 2020 року.

Завдяки нещодавному об҆ єднанню таких корпорацій як Fiat Chrysler Automobiles (FCA) з одногу боку та Groupe PSA до якої входять Peugeot, Citroen та Opel, бренд Alfa Romeo отримає необхідні платформи та технології для розвитку. Майбутній кроссовер буде базуватися на модульній платформі CMP яку використовують Peugeot 208 та Opel Corsa. Водночас, для Alfa Romeo платформу модернізують для реалізації повного приводу. Також очікується вихід повністю електричної версії кроссовера, але в майбутному. На початку продажів акцент буде зроблено на сучасний 3-циліндровий двигун об҆ ємом 1,2 літри. Єдине що сильно відрізнятиме італійський кроссовер – це його зовнішність. Концепцію та дизайн екстер҆ єра готуватимуть італійці, адже на довжині 4,1 метри всі очікують побачити красивий та стильний кузов.

Інтерє҆ р Alfa Romeo Tonale може стати одним з найякісніших та коштовних у сегменті преміум машин, адже останнім часом в цьому сегменті помітна економія на матеріалах обробки салону. Якщо, в новостворенному об҆ єднанні вирішать зробити з Alfa Romeo преміум бренд, то від цього ситуація на ринку нових автомобілів повинна лише покращитись. Завдяки конкуренції, покупці матимуть більший вибір машин, не обмежений лише німецькими моделями. Технологічна та надійна Alfa Romeo матиме попит не лише в Італії, а і на найбільших ринках світу – США та Китаї. За попередньою інформацією, кроссовер коштуватиме до 30 тисяч євро…

 

24.01.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Італійці з Alfa Romeo готують компактний кроссовер

Політика конфіденційності