Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3240
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Оцінюємо новий Hyundai i10

На минулому тижні ми нарешті познайомились з найменьшим хетчбеком від компанії Hyundai, який після рестайлінгу виглядає дуже свіжим та сучасним. В гонитві за головним конкурентом в обличчі Volkswagen up! корейський малюк отримав багато технічних вдосконалень, нові опції та функції. Від попередника оновлений i10 вирізняється модернізованими бамперами та головною оптикою з світлодіодними елементами. Але лише перший тест продемонструє наскільки цей хетчбек краший за конкурентів та які почуття виникають у водія під час керування новим Hyundai i10.

Перше, що видає i10 2020 модельного року – це збільшені габаритні розміри кузова: у довжину на 5 мм, при цьому колісна база підросла на 4 см. Розмір багажного відсіка складає 250 літрів, що досить непоганий показник для 4-дверного хетчбека А-класу. Під капотом Hyundai i10 може працювати один з двох силових агрегатів – це 3-циліндровий 1-літровий 66-ти сильний двигун або 4-циліндровий мотор на 83 к.с. Обидва двигуна агрегатуються з 5-ступеневою механічною коробкою перемикання швидкостей або з автоматом. На автомобілі можна з задоволенням пересуватися містом, адже він налаштований на комфортну та легку в керуванні їзду. З найпотужнішою силовою установкою, хетчбек може прискорюватись з 0 до 100 км/год за 12,6 секунди. При цьому середня витрата палива складатиме 5,5 літрів на кожні 100 км пробігу.

Оснащення нового i10 залежить від трьох різних пакетів - SE, SE Connect та Premium. У базовій комплектації модель матиме невеличкій дисплей, на який виводиться інформація з бортового компьютера та магнітоли. В двох наступних рівнях клієнт отримає 8-дюймовий сенсорний екран з коплектом Apple CarPlay та Android Auto. Додавши технологічний пакет, автомобіль зможе похизуватися бездротовою зарядкою для гаджетів, та навігацією. В топовому виконанні на борту хетчбека можна зустріти стереосистему, 16-дюймові колісні диски, шкіряне кермо та круіз-контроль. Щодо якості матеріалів оздоблення, слід зазначити про досить непоганий рівень збирання деталей інтер҆ єру та загальне поліпшення фактур та кольорів у салоні.

На останок відзначимо досить приємні ціни на європейському ринку, де вже можна замовити Hyundai i10 за ціною від 13 тисяч євро. Максимальні ціни на хетчбек з набором всіх опцій не перевищують 20 тисяч євро…

 

22.01.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Оцінюємо новий Hyundai i10

Політика конфіденційності