Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3240
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Британці кардинально оновили Jaguar F-Type

В 2020 модельний рік модель F-Type увійде з новою спортивною зовнішністю та модернізованою технікою. Незважаючи на світові тенденції, купе збереже 8-циліндровий бензиновий двигун та продовжить псувати настрій головному конкуренту з німечини в обличі Porsche 911. Вартість базової версії рестайлінгового Jaguar F-Type у Європі складатиме від 60 тисяч євро.

З момента випуска F-Type пройшло шість років, але купе та кабріолет залишалися без суттєвих змін. Падіння продажів та поява нових технологій змусили британців переглянути дизайн спорткара та модернізувати його техніку. Новачок отримав новий передній бампер та радіаторну решітку в фірмовому стилі бренду, також ми побачили оригінальний логотип Jaguar, який використовувався у період 1940-х-1950-х років. Крім персоналізації екстер҆ єру за рахунок нових декоративних елементів, новачок має змінені світлодіодні фари, які за властивостями подібні до матричних фар Audi.

Інтер'єр F-Type отримав незначні оновлення, які перш за все стосуються розширення переліку опцій та оздоблення салону. Можна відмітити покращення якості матеріалів та підгонки деталей інтер҆ єру. Серед внутрішніх оновлень виявилась мультимедійна система з 12,3-дюймовим монітором та підтримкою Apple CarPlay та Android Auto.

Під капотом базового Jaguar F-Type встановлено 4-циліндровий 2-літровий двигун на 300 к.с., який замінить 6-циліндрові модифікації попередника. Слідом за базою йде модель з індексом P450, яка має в своєму активі 445 к.с. та можливість замовлення повного приводу. Флагманський F-Type оснащений 8-циліндровим двигуном з подвійним турбонагнітачем на 570 к.с. та 700 Нм крутного момента. Така модель має абревіатуру SVR, що свідчить про спортивний стиль та відповідні технічні характеристики. На розгін з 0 до 100 км/год купе Jaguar F-Type SVR  витрачає всього 3,5 секунди. Всі мотори агрегатуються виключно з 8-ступеневим автоматом. Моделі з 8-циліндровим двигуном вже у базі мають цікаву функцію яка може корегувати звук вихлопа в залежності від побажань водія.

Про базову ціну нового Jaguar F-Type ми згадували раніше, а більш потужні та оснащені  варіанти коштуватимуть від 80 тисяч євро…

04.12.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Британці кардинально оновили Jaguar F-Type

Політика конфіденційності