Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перші анонси автошоу у Лос-Анджелесі 2019

Цьогорічний автосалон у LA відкриє свої двері для світової преси 18 листопада, а починаючи з 22 листопада по 1 грудня відвідати виставку зможуть всі бажаючи без виключення. На відміну від автомобільних заходів що відбуваються у Детройті та Нью-Йорку, каліфорнійський має більше європейських прем҆ єр та анонсів. LA моторшоу – є одним з найстаріших салонів у автобізнесі, який вперше відкрив свої двері в далекому 1907 році. В різні часи на стендах виставки презентували такі шедеври автоіндустрії як Lotus Esprit Turbo, Bentley Continental GT та Lamborghini Huracan Spyder.

Автомобільна виставка проходитиме в центрі Лос-Анджелеса в стильному конференс-центрі LA який чудово підходить під сучасні концепти та розкішні автомобільні прем҆ єри. Через тиждень ми станемо світками презентації нових автомобілів від світових брендів Audi, BMW, Ford, MINI та багатьох інших. На сьогодні вже відомі всі учасники заходу та деякі прем҆ єри, які ми побачимо на подіумі LA моторшоу. Серед знакових новинок очікується поява Audi e-Tron Sportback та електричні версії BMW X4 та Mercedes GLC. Також, до північної америки потрапить новий BMW 2 серії Gran Coupe, який побудований на новій передньопривідній платформі. У продажу 2 серії Gran Coupe з҆ явиться вже на всені наступного року за ціною від 25000 євро.

Серед більш розкішних і динамічних машин на салоні можна буде побачити BMW M8 Gran Coupe та Porsche Panamera Turbo. Під капотом новачка встановлено 4-літровий V8-двигун з двома турбонагнітачами, які забезпечили 616 к.с. максимальної потужності. Розгін з 0 до 100 км/год складає 3,2 секунди, що є показником екстремальних гіперкарів. Орієнтовна вартість на європейському ринку починається з 130 тисяч євро. Протягом наступного тижня ми збиратимо нові специфікації та данні стосовно прем҆ єр цьогорічного моторшоу у Лос-Анджелесі та оперативно інформуватимемо Вас про найбільш цікаві новини…

 

07.11.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перші анонси автошоу у Лос-Анджелесі 2019

Політика конфіденційності