Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Приємна зустріч з новим Renault Grand Scenic

Залишились позаду часи, коли транспортні засоби класу MPV підкорювали сердця європейських автомобілістів, але деякі виробники продовжують випускати мінівени та більш габаритні вени, пропонуючи комфортні та практичні машини по доступним цінам. Французька компанія Renault залишила у своїй гамі моделей вен на ім҆ я Scenic, який свого часу був найуспішнішим компактним веном на європейському ринку нових автомобілів.

Родоначальником класу венів вважається саме француз Renault Espace, який дебютував у 1984 році. В той час у Європі стрімко набував популярності сегмент комфортних та практичних венів. Зараз на ринку ситуація змінилася, і замість венів ринком правлять позашляховики, паркетники та кроссовери. Виникає питання – чим сьогодні Renault Scenic може здивувати та привабити покупців? По-перше – це досить просторий автомобіль з дуже широким потенціалом по трансформації, але головним фактором є його досить багате оснащення. Чого тількі варті стандартні 20-дюймові легкосплавні диски з шикарною низькопрофільною гумою. Можливо така резина не є комфортною при використанні автомобіля на кожен день, але вау ефект справляє непоганий. Крім звичайної версії Renault Scenic має подовжену модифікацію на сім посадкових місць під назвою Grand. Допата за збільшені габаритні розміри та деякі відмінності в екстер҆ єрі складає 2000 євро.

Renault Grand Scenic є продуманим та якісним автомобілем для сімейних європейців, тому ті з них хто не бажає мати позашляховик продовжують купувати саме французький вен. Також французи намагаються продавати свій класичний вен на інших ринках в тому числі у Китаї та східній європі. За кількістю простору Grand Scenic мабудь один з лідерів серед автомобілів розміром до п҆ яти метрів. Доречи, багажний відсік навіть у звичайній компановці вміщює цілих 765 літрів. По салону розміщено безліч кармашків та ніш для речей. Попереду Grand Scenic водія та пасажира зустрічає нестандартна панель приладів та форма торпедо. Якість матеріалів оздоблення на високому рівні та відповідає комфортному статусу моделі.

Під капотом Renault Scenic встановлюються дизельні силові агрегати потужністю від 130 до 160 к.с. В нашому випадку мова йде про базовий 1,6-літровий дизель на 130 к.с. Його потужності не вистачає габаритному вену тільки при повній нагрузці, але якщо в салоні перебуває тільки водій, то ситуація з динамікою більш меньш прийнятна. Середня витрата пального для базового мотора складає 6 літрів на кожні 100 км пробігу. Орієнтовна вартість модифікації Renault Grand Scenic Dynamique S починається з позначки у 30 тисяч євро…

 

 

09.10.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Приємна зустріч з новим Renault Grand Scenic

Політика конфіденційності