Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Допрем҆ єрний показ нового Hyundai i10

На Франкфуртському автосалоні цього року корейці офіційно презентують нове покоління свого найменшого хетчбека i10. Новачок значно підвищить рівень оснащення та безпеки тому буде пропонуватись за ціною від 13 тисяч євро. На європейському ринку Hyundai i10 зіткнеться з конкурентами Ford Ka, Renault Twingo та VW UP! Незважаючи на падіння продажів в класі міських хетчбеків у Європі зберігається попит на маленькі та якісні автомобілі.

Екстер҆ єр новачка виконаний у фірмовому стилі бренду та має сучасну зовнішність розбавлену спортивними рисами. Hyundai i10 2020 модельного року виявився всього на 5 мм довшим за попередника, при цьому довжина колісної бази зросла на 40 мм. Завдяки оптимізації платформи хетчбек став просторішим та більш комфортним. Водночас, розмір багажного відсіку залишився на рівні попередньої моделі і складає 250 літрів.

Інтер҆ єр має певні елементи дизайну старої моделі, але нова мультимедійно-розважальна система з центральним монітором вносить свіжу ноту в класичні форми салону. Саме оновлення інформаційно-технологічного обладнання значною мірою вплинуло на девелопмент інтер҆ єру, який до того ж став більш якісним та приємним на дотик. На борту Hyundai i10 ми помітили новий додаток Bluelink здатний допомогти водію у пошуку паркувальних місць або навігації по незнайомим місцям. Крім цього,  в i10 значну увагу приділено пакетам з безпеки та допоміжним системам контролю автомобіля. До складу базових опцій увійшли такі системи як бездротова зарядка смартфонів, клімат-контроль та повний електропакет.

Незважаючи на прихід нових технологій у сфері мультимедія, в технічному плані автомобілі Hyundai продовжують відставати. Так, для i10 зберегли стару лінійку двигунів та застарілу автоматичну коробку перемикання швидкостей. Під капотом малюка встановлено 1-літровий атмосферний мотор об҆ ємом 1 літр потужністю всього 66 к.с. та 96 Нм крутного моменту. Для більш динамічного драйву в запасі є 1,2-літровий бензиновий силовий агрегат на 86 к.с. Обидва двигуна агрегатуються з 5-ступеневою механічною коробкою перемикання швидкостей або з автоматом.

Повноціний старт продажів нового Hyundai i10 заплановано на осінь цього року, саме тоді ми і протестуємо новачка на шляхах та дізнаємось про його їздові характеристики…

10.09.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Допрем҆ єрний показ нового Hyundai i10

Політика конфіденційності