Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3240
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Німці презентували найпотужнішу версію Porsche Cayenne Turbo S

Нарешті «звичайні» шанувальники бренду Porsche та зокрема моделі Cayenne дочекалися виходу на ринок топової модифікації спортивного кроссовера. Але згодом виявилось, що до чарівної назви Turbo S додатком йде досить аморфна абревіатура E-Hybrid. Втім, заявленої потужності у 670 к.с. повинно бути достатньо для підкорення рекордних показників всіх відомих на сьогодні конкурентів.

Новачок вийшов одразу в двох кузовних версіях – звичайній та Coupe. Таким чином, Porsche планує виокремити попит на класичну модель та на стильну і не практичну. Едине що об҆ єднає ці два Cayenne – це бензиновий 8-циліндровий двигун з двома нагнітачами та електричним мотором на 134 додаткові к.с. Як ми вже зазначали – працюючи разом, силова установка розвиває 670 к.с. та 900 Нм крутного моменту. В парі з двигуном агрегатується 8-ступенева автоматична коробка перемикання швидкостей Tiptronic. Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid з додатковим пакетом Chrono Sports Package прискорюється з 0 до 100 км/год всього за 3,8 секунди. Максимальна швидкість кроссовера складає 270 км/год. Середня витрата пального заявлена меньше 10 літрів на сотню. В позашляховику використовується акумуляторна батарея 14,1 кВт-год, яка живить електричний двигун. На електричній тязі автомобіль може проїхати до 40 км зі швидкістю до 80 км/год. Повністю зарядити акумулятор можна за дві з половиною години від звичайної зарядної станції. При цьому Cayenne не втратив у практичності, адже багажний відсік на 645 літрів виглядає величезним.

Автомобіль заводиться в режимі E-Power за замовчуванням, а бензиновий двигун починає працювати лише за потреби. Також, водій може перемикатися між режимами E-Power, E-Hybrid, Sport та Sport Plus, контролюючи ефективність роботи гібридної установки. До базової комплектації  Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid увійшли адаптивні амортизатори та трикамерна пневматична підвіска, керамічні гальма та лазерні фари.

Інтер҆ єр виглядає так само як і у звичайному кроссовері за винятком деяких елементів та віртуальної панелі приладів. Якість матеріалів оздоблення на високому рівні, що підтверджуюь натуральний алюміній, карбон та шкіра.

Загалом, новий Cayenne Turbo S E-Hybrid підтвердив високий статус не тільки з точки зору техніки а і як стильний та екологічний автомобіль. За динаміку доведеться платити досить дорого, а якщо серьйозно, то прайс на топову версію Cayenne стартуватиме з позначки у 140 тисяч євро…

 

16.08.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Німці презентували найпотужнішу версію Porsche Cayenne Turbo S

Політика конфіденційності