Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3240
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Чим здивує оновлений Mercedes GLC

В Штудгарті презентували рестайлінговий кроссовер на ім҆ я GLC, який є конкурентом для таких моделей як BMW X3 та Audi Q5. Після оновлення седану та універсалу C-Class німці взялися за позашляховик, який побудований на базі цієї моделі. Головні зміни відбулися в зовнішності GLC, а саме нові фари головного світла отримали повний світлодіодний комплект. Також зміни торкнулися бамперів та колісних дисків. Загалом, автомобіль став більш привабливим та гармонійним, що дозволить йому протриматись на конвейєрі ще декілька років.

Для нового GLC німці приготували досить широку лінейку силових агрегатів, які теж отримали ряд оновлень та стали більш економічними та ефективними. Версія GLC 220 d отримала 2-літровий дизельний двигун на 245 к.с. На розгін з 0 до 100 км/год , кроссовер з цим мотором витрачає 6,3 секунди. Далі ще цікавіше, адже для бензинових моторів використали 48-вольтову м'яка гібридна система від Mercedes EQ. Доречи, не всі GLC є повнопривідними, але з топовими двигунами привід на всі колеса є базовим.

Інтер҆ єр кроссовера підігнаний під C-Class але є свої особливості. Якість матеріалів оздоблення салону дуже висока. Німці проробили деталі інтер҆ єру на відмінно, адже це перше на що звертають увагу пильні клієнти марки. В базі новачка нова версія інформаційно-розважальної системи Mercedes з 12,3-дюймовим монітором у якості віртуального кокпіту. На очі також потрапляє шкіряне рульове колесо з сенсорними зонами керування функціями, які замовлені для даного авто.

Оновлений Mercedes GLC може похизуватися покращеними функціями з безпеки, які запобігають аварії впринципі. Сучасні електронні асистенти захищають автомобіль від не професійних дій водія та допомагають втримати кроссовер на траекторії та зупинити його в разі такої потреби. Нова модель запропонована з пакетами Sport, AMG Line та AMG Line Premium. Спортивні модифікації оснащені 18-дюймовими колесами, а лінія AMG додає 19-дюймові колеса та адаптивні амортизатори. Інші опції, як і зазвичай, пропонують придбати за додаткові кошти. Орієнтовна вартість рестайлінгового Mercedes GLC на європейському ринку стартуватиме з позначки у 40 тисяч євро…

 

13.08.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Чим здивує оновлений Mercedes GLC

Політика конфіденційності