Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

З҆ явилися перші подробиці оновленої Skoda Superb

Восени цього року на європейський ринок надійде рестайлінговий седан бізнес класу від чеської марки Skoda. За попередньою інформацієї, базовий седан Superb буде коштувати від 30 тисяч євро, що є досить демократичною ціною для добре оснащеного представника E-класса. Флагманська модель від Skoda має класичні форми кузова, тому розраховує на більш дорослих клієнтів, які не хочуть їздити на модних нині кроссоверах.

Зовнішній стайлінг Skoda Superb зачепив фари головного світла та радіаторну решітку, крім цього розширено вибір елементів декора екстер҆ єра. Перш за все чехи пропонують нові LED Matrix фари, колісні диски та хромові накладки. Цьогорічний рестайлінг не можна вважати глибоким, адже головні зміни зачепили лише технічні агрегати Skoda Superb.

Інтер҆ єр нового Superb може відрізнятися в залежності від версій та опцій, але в цілому перед нами дуже якісний та ергономічний салон. Матеріали обробки інтерєру підібрані дуже вдало і це чи не головна перевага чеха над японськими конкурентами. В якості додаткового обладнання поставляються такі системи як адаптивний круїз-контроль, камера кругового огляду, електрорегулювання сидінь, шкіряне оздоблення. На вершині звісно перебуває модифікація з шильдиком Laurin&Klement, де оздоблення ще розкішніше та присутні майже всі опції з конфігуратора.

Оновлений Skoda Superb зробив перший крок до електромобіля отримавши від свого родича Volkswagen Passat GTE просунуту гібридну силову установку plug-in, яка поєднує 1.4-літровий TSI бензиновий двигун з електричним мотором. Такий тандем видає 215 к.с. та 400 Нм крутного моменту. Вже відомо, що Superb PHEV зможе подолати 50 км без додаткової підзарядки акумуляторів. Але якщо подивитися на ситуацію більш прагматично, то слід звернути увагу на бензинові та дизельні мотори об҆ ємом 2 літри. 4-циліндровий бензиновий силовий агрегат розвиває 190 або 268 к.с. в залежності від налаштувань, а дизель 188 к.с. Є ще базовий дизель 1,6 на 120 к.с. та 250 Нм крутного моменту, але його потужності замало для повнорозмірного седану. Згодом на ринок вийде 1,5-літровий бензиновий двигун на 150 к.с. Всі мотори за доплату агрегатуються з автоматичною коробкою перемикання швидкостей або з механікою. Середня витрата пального зменьшена на 5% і складає 4-6 літрів на кожні 100 км пробігу. 

В Україну рестайлінговий Skoda Superb приїде в осени і пов҆ язано це з початком збирання цієї моделі на заводі в Закарпатті...  

 

09.07.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

З҆ явилися перші подробиці оновленої Skoda Superb

Політика конфіденційності