Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Ремонт та обслуговування Geely MK2

Багатьох власників китайських автомобілів і зокрема моделі Geely MK2 цікавить питання запчастин та витратних матеріалів. Запчастини до Geely MK2 вироблені в Китаї для седану та хетчбеку коштують недорого та завжди присутні на складі. Модель розроблена на базі японського автомобіля під назвою Toyota Vios від якої запозичено багато вузлів та силовий агрегат. Саме тому Geely MK2 вважається досить надійним автомобілем а запчастини до нього легко замовити на більшості тематичних Інтернет ресурсів.

Geely MK є передньопривідним седаном розробленим компанією Geely Automobile в 2006 році. З тих часів вийшла рестайлінгова версія та налагоджений випуск моделі в деяких країнах колишнього радянського союзу. У Китаї залишився автентичний седан на ім҆ я Englon MK. Під капотом MK2 встановлюється один з двох бензинових моторів об҆ ємом 1,3 або 1,8 літрів. Водночас на ринки східної Європи та України і Росії потрапили машини з двигуном на 1,5 літра, потужністю 95 к.с. До стандартної комплектації Geely MK2 входять такі опції як ABS і EBD, магнітола з CD/MP3 плейєром, електросклопідйомники, гідропідсилювач керма, подушки безпеки, протитуманні фари та кондиціонер. В салоні оновлений MK2 зовсім невражає, хіба що увагу привертає електроний варіант приладів та яскраві кольори матеріалів обробки салону. Інтерєр наповнений твердим та неприємним пластиком, що в свою чергу дає змогу знизити вартість автомобіля до відмітки у 10 тисяч долларів. Саме завдяки появі на ринку якісного китайського автомобіля ми змогли придбати транспортний засіб, який всеж таки більш сучасний за радянські автомобілі 80-90х років. Ремонтоздатність МК2 дуже непогана, адже автомобіль проектувався на базі вже існуючої моделі. 

Також на ринку часто можна зустріти версію моделі Geely MK Cross, яка має збільшений дорожній просвіт. Крім цього, кроссоверна версія хетчбека оснащена додатковим обладнанням з комфорту та безбеки. Компанія Geely протягом випуску моделі впровадила відклик автомобілів на сервісне обслуговування, що частіше зустрічається у європейських автовиробників. За кількістю проданих екземплярів модель MK2 стабільно входила до першої сотні проданих машин на Китайському ринку. Непогані експлуатаційні характеристики моделі високо оцінили як в Україні так і у Росії. Можна купить запчасти на Джили МК2 на сайті з широким вибором по всім напрямкам, кузовні деталі, запчастини для двигуна, ходової частини, салону та електроніки. Найбільш вживані запчастини завжди можна замовити з інтернет ресурсів та продовжити життя однієї з найбільш якісних та довговічних китайських машин…  

 

11.04.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Ремонт та обслуговування Geely MK2

Політика конфіденційності