Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Презентовано оновлений Volkswagen Passat

Німці вкотре змусили весь автомобільний світ чекати виходу рестайлінгової модифікації середньорозмірної моделі під назвою Passat. Рестайлінговий автомобіль отримав більш сучасні гібридні технології та оновлений дизайн інтер҆ єру. Серед очікуваних змін слід відмітити зростання до 50 км пробігу версії GTE на електриці без участі двигуна внутрішнього згорання. Тож, давайте більш детально поглянемо на всі удосконалення нового Volkswagen Passat 2019 модельного року.

Вже в наступному місяці анонсовано випуск 30-ти мільонного екзепляра моделі Volkswagen Passat. Як відомо, Passat з҆ явився в 1973 році і вже встиг змінити вісім поколінь за 45 років. Сучасний Passat залишається еталоном у середньому класі, тому виробник досить уважно підійшов до чергового рестайлінгу цієї моделі. Найбільш суттєвою іновацією оновленого Volkswagen Passat стала модифікація GTE, яка базується на технології гібриду plug-in. Сумарна потужність бензинової та електричної установки складає ті самі 215 к.с., але завдяки збільшенню ємності літійіонної батареї на 40% зросла дальність поїздки на автомобілі. Крім гібриду, німці готові запропонувати звичайні бензинові та дизельні мотори. Діапазон потужності складає від 120 до 280 к.с.

Рестайлінговий VW Passat отримає широкі можливості автономного драйву. Система, яка допомагає керувати автомобілем називається IQ Drive та має два помічника – адаптивний круїз-контроль та функцію моніторингу полоси, також автомобіль може самостійно керувати гальмівною системою та контролювати прискорення. Як і раніше, модель матиме два варіанти кузова – седан та універсал, доречи на останній тип кузова доводиться 80% європейських продажів. Екстер҆ єр Passat виглядає досить презентабельно та сучасно. Стайлінг поширився не тількі на фари головного світла а і на передній та задній бампери.

Найбільші зміни ми побачили в інтер҆ єрі оновленого Passat, де з҆ явився віртуальний кокпіт Digital Cockpit та нова інформаційно-розважальна система з 9,2-дюймовим сенсорним  екраном. Поліпшився інтерфейс мультимедії, яка отримала онлайн сервіси та сучасну графічну систему. Якість матеріалів оздоблення чудова, тому конкурувати Passat може з будьяким преміум седаном в своєму класі.

В Європі новачок потрапить до продажу вже на початку весни 2019 року за ціною попередника, який вже знятий з виробництва…

 

 

11.02.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Презентовано оновлений Volkswagen Passat

Політика конфіденційності