Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Все що потрібно знати про колісні диски на автомобіль

Для профільних експертів не є секретом, що їзда на автомобілі напряму залежить від шин та дисків, які використовують власники транспортних засобів на своїх машинах. В сучасному світі самостійно розібратися в моделях, марках і типах дисків та шин дуже складно, тому ми сьогодні розберемо найбільш поширені види автомобільного «взуття» та поглянемо на недоліки та переваги різних варіантів дисків та шин.

Спочатку розглянемо найпоширеніши види колісних дисків, які використовуються для автомобілів. Першим і найдешевшим є штампований сталевий диск, тому він широко використовується на бюджетних автомобілях. Досить велика кількість автомобілів у базовій комплектації мають сталеві диски на 14 або 15 дюймів. Головними перевагами штамповок вважається їх непогана реакція на дорожні нерівності, з якими вони справляються завдяки м҆ якості сталі. Водночас, недоліком сталевих дисків є їх вага, яка значно більша за вагу кованих або литих дисків. До того, їх зовнішній вигляд не є презентабельним, тому зазвичай їх ховають за декоративними ковпаками. 

Найбільш популярним серед автолюбителів є литі диски. Цей тип легкосплавних дисків виготовляється з алюмінієвого або магнієвого сплаву. Серед технічних особливостей литих дисків можна виділити легку массу та велику теплопровідність, яка слугує кращому відводу тепла від гальмівних дисків. Литі диски мають привабливий зовнішній вигляд та широкий вибір розмірів. Недоліки лише два – перший це ціна а другий: хрупкість, адже після того як автомобіль потрапить у яму, диск може розколотися.

Третій тип дисків – ковані. Вони вже не такі хрупкі як легкосплавні, до того ж вони важать ще меньше. І замикають цей перелік – збірні диски. Конструктивно збірні диски складаються з декількох частин, що успішно використовується на спортивних автомобілях. Виготовляються збірні диски переважно з титанового сплаву. Після того як ми розібрали всі типи дисків можна починати вибирати необхідний варіант на спеціалізованому інтернет ресурсі, де завдяки зручному фільтру підбір автомобільних дисків перетворюється на легку гру. 

Наступник кроком для автовласників є правильний підбір гуми. Автомобільна шина складається з каркасу, шарів брекера, протектора, борта та бічної частини. Шини поділяють на радіальні та діагональні. Завдяки істотним перевагам, радіальні шини пракично повністю витіснили діагональні. Серед головних позначень на покришках треба виділити тип автотранспорта для якого передбачена гума, ширина профілю, відношення висоти профілю до ширини, діаметр диска, посадковий діаметр шини та індекс швидкості.

Придбати автодиски та шини до них найпростіше на Інтернет сайті, де найнижчі ціни та широкий вибір різних марок та виробників. Підбір дисків та гуми важливий та необхідний процес, який можна значно спростити та уникнути ризиків купити підробку…

 

16.01.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Все що потрібно знати про колісні диски на автомобіль

Політика конфіденційності