Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Німці привезли на CES нове покоління Mercedes CLA

Приємною несподіванкою для багатьох відвідувачів виставки електроніки та гаджетів Consumer Electronics Show стала автомобільна прем҆ єра нового чотирьохдверного купе від бренду Mercedes під назвою CLA. З купе штудгартці завершують формувати модельний ряд A-Class, як найменьшого представника марки. Новачок має оригінальний тип кузова та несхожий на конкурентів з BMW та Audi, тому в Mercedes сподіваються на інтерес до компактного купе з боку забезпеченої молоді, яка хоче поєднати в автомобілі стиль та сучасні технології.

Перше що привертає увагу в новому Mercedes CLA – це його габарити, які виросли по всім напрямкам, а саме: в довжину на 5 см та у ширину на 0,5 см. Виробнику вдалося розжирити задню та передню колею майже на 6 см. На відміну від попередника, форма кузова виглядає більш гармонійно та цілісно. Колісна база на 3 см довша за хетчбек A-Class, тому на задньому сидінні зросла кількість простору для пассажирів. Єдине що стало меньше – це об҆ єм багажника, але не набагато. У новачка багажний відсік має об҆ єм 460 ітрів проти 470 літрів у попередника.

Інтер҆ єр такий самий як на хетчбеку A-Class, але мультимедійна система MBUX доопрацьована та має більше можливостей. Мабудь саме на інформаційно-розважальному комплексі німці роблять акцент, адже привезли новий CLA до Лас-вегасу спеціально на виставку CES. Серед нових функцій відзначимо можливість керування жестами та голосом. Якість матеріалів оздоблення виявилась на найвищому рівні, тому очікуємо досить немалу ціну навіть за базову версію Mercedes CLA.

В Лас-вегасі продемонстрували модифікацію CLA 250, а це означає, що під капотом працює 4-циліндровий бензиновий мотор на 220 к.с. В парі з двигуном поставляється повний привід та автоматична коробка перемикання швидкостей. Згодом на ринки європи потраплять спеціальні версії CLA 35 AMG і CLA 45 AMG, які отримають топові мотори та оснащення. На виставці виробник оголосив орієнтовні ціни на свою новинку. Так, за базовий CLA 180 потрібно викласти не меньш ніж 30 тисяч євро…

 

 

10.01.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Німці привезли на CES нове покоління Mercedes CLA

Політика конфіденційності