Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Настав час переходити на ГБО

Автовласники бензинових транспортних засобів все частіше звертають увагу на абревіатуру з трьох літер - ГБО, тому настав час нарешті з҆ ясувати що це таке і чи потрібно воно взагалі. Почнемо з початку; ГБО- це газобалонне обладнання, яке встановлюється на автомобіль та виконує роль паливної системи здатної працювати як на звичайному бензині так і на газу. Зазвичай, до складу цієї системи входять електронні блоки які керують роботою механічних частин установки.

Головне питання для більшості звучить так: Які переваги має ГБО над звичайними моторами. По-перше пропан-бутан, яким заповнюється балон, має високе актанове число, а саме 102, що саме по собі сприяє повному вигоранню суміші при цьому гарантує високу віддачу силового агрегата. По-друге збільшується ресурс двигуна та по-треттє використовуючи газ та бензин можна збільшити загальний пробіг автомобіля без дозаправки. Важливу роль в популяризації ГБО відіграє екологічність двигунів,які працюють на газу. В порівнянні з бензиновим агрегатом викидів в атмосферу меньше на 60%,а з дизелем на 50%. Сучасне газобалонне обладнання відповідає екологічним нормам Євро6.

Найбільшим жахом для потенційних клієнтів газового обладнання є відеосюжети на тему небезпеки ГБО та можливих вибухів, або пошкоджень балонів під час ДТП. Саме тому автовласникам потрібно дуже ретельно підходити до вибору компанії по встановленню та обслуговуванню ГБО https://vipgaz.ua/ustanovka-gbo. У фірми повинні бути всі необхідні сертифікати, ліцензії… Повинна надаватися гарантія та можливість подальшого техобслуговування. Для безпеки використання ГБО, водії мають проходити ТО кожні 10000-15000 км.

На сьогодні виробники обладнання кваліфікують його на декілька поколінь. В 2018 році існує шість поколінь газових систем для автомобілів. Мабуть не дуже розумно звертати увагу на перші три покоління, тому зупинимось на найбільш популярному – четвертому поколінні. Також слід звернути увагу на шосте покоління, яке можна встановити на сучасні європейські машини, двигуни яких мають прямий вприск палива. За співвідношенням ціна/якість/витрата пального лідирує 4-те покоління ГБО. В основі роботи сучасного ГБО лежить система вприску газу у рідкому стані, що дає найбільший рівень КПД при роботі двигуна.

І доки не стихають суперечки між прихильниками та противниками ГБО ми радимо перевірити ціни на газових заправних станціях. Вартість одного літра газу вдвічі дешевше ніж одного літру бензина, тому економія від використання ГБО може скласти біля 50%. Для автомобілістів, які проводять за кермом багато часу, така економія допоможе відбити вартість обладнання вже через два роки…

05.10.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Настав час переходити на ГБО

Політика конфіденційності