Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3240
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Зустрічаємо нове покоління Audi Q3

Друга генерація компактного кроссовера від німецького бренду Audi має збільшені габаритні розміри, виразніший зовнішній вигляд і як нам здається зможе обійти за популярністю своїх головних конкурентів в обличчі BMW X1, Mercedes-Benz GLA та Volvo XC40. Серед головних чеснот новачка слід відмітити високотехнологічну начинку та модерновий інтер҆ єр який має багато спільного з новими моделями марки.

Попередник тримався на автомобільному ринку досить тривалий час і вже починав здавати лідируючи позиції конкурентам, тому в компанії Audi розробили абсолютно новий кроссовер в основі якого лежить платформа MQB від Volkswagen Group. Габаритна довжина нового Q3 складає чотири метри і вісімдесят вісім сантиметрів. Колісна база витягнулась на майже вісім сантиметрів – це дозволило збільшити корисний простір всередині кроссовера. Екстер҆ єр Audi Q3 2019 модельного року витриманий у корпоративному стилі і уособлює собою сучасний промисловий дизайн з налітом розкоші. Звісно вперше що побачать клієнти це будуть яскраві колісні диски діаметром від 17 до 20 дюймів, а також світлодіодні або матрічні фари головного світла.

Застосування модульної архітектури дозволило німцям розмістити під капотом Q3 4-циліндрові бензинові та дизельні двигуни. Базовий 1,5-літровий мотор з абревіатурою 35 TFSI видає 150 к.с., а за ним слідом йдуть 40 TFSI та 45 TFSI, що означає 2-літровий силовий агрегат на 190 та 230 к.с. відповідно. Дизельний мотор лише один і це всім відомий 2-літровий агрегат на 150 або 190 к.с. в залежності від налаштування. Задля економії, виробник оснащає повним приводом quattro лише найбільш потужні версії кроссовера.

Інтер҆ єр нового Audi Q3 має лише два інформаційні дисплеї, за якими закріплені функції цифрової панелі приладів та мультимедійної системи. Використовуючи швидкісний інтернет LTE, система може демонструвати Google 3D карти навігації. Якість матеріалів оздоблення салону Q3 відповідає преміум стандартам.

Серед приємних сюрпризів окремо відмічаємо 530-літровий багажний відсік. Цього об҆ єму буде достатньо для великої кількості багажу. Водночас ми впевнені і в ходових якостях кроссовера, адже він пропонує адаптивні амортизатори та широкий вибір налаштувань підвіски та рульового керування. За попередньою інформацією, вартість начальної версії Audi Q3 35 TFSI стартуватиме з позначки у 32 тисячі євро…

 

 

07.08.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Зустрічаємо нове покоління Audi Q3

Політика конфіденційності