Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3236
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Новий BMW 8-Series coupe представлено офіційно

Після 20-ти років перерви, німці відродили флагманське купе грантуризмо під індексом M850i. Отже, повернення до модельного ряду баварців 8-Series підтримуватиме конкуренцію з такими автомобілями як Mercedes S-Class Coupe та Aston Martin DB11. Незважаючи на те, що новачок має деякі вузли від седану 7-Series, він все ж таки отримав унікальне шасі, підвіску та трансмісію. Саме ексклюзивність 8-Series coupe має привернути увагу як шанувальників бренду так і звичайних поціновувачів розкішних автомобілів.

Зовнішній вигляд нового BMW 8-Series виявився дуже вдалим та харизматичним. Класичні пропорції кузова передбачають витягнутий капот та зміщену назад кабіну. Крім цього дах з карбону зміщує центр ваги ще нижче, що робить автомобіль дуже стрімким та сучасним. Майже п҆ яти метрова довжина купе позитивно відображається на комфорті.

На початку продажів BMW 8-Series клієнтам запропонують два варіанти купе 840d та M850i. Відповідно до маркування можна обрати турбодизельну версію з 3-літровим мотором на 320 к.с., або безинову вісімку об҆ ємом 4,4 літри. Саме бензиновий двигун покищо залишатиметься флагманською силовою установкою. Завдяки турбонагнітачу він розвиває 530 к.с. та 700 Нм крутного моменту. M850i здатен долати першу сотню за 3,7 секунд та розвивати максимальну швидкість у 250 км/год. В стандартному оснащені BMW 8-Series має інтелектуальний повний привід xDrive та 8-ступеневу автоматичну коробку перемикання швидкостей. У планах баварців також вивести на ринок справжню спортивну машину з фірмовим індексом M8. За попередніми розрахунками, топова M8 зможе розігнатися з 0 до 100 км/год лише за 3,3 секунди, що робить цю модель найшвидшою в історії компанії BMW.    

Інтер҆ єр 8-Series має схожість з салоном першого покоління, але при цьому між ними ніби ціла вічність. Нова серія отримає найсучаснішу мультимедійну систему iDrive з 10,2-дюймовим сесорним екраном та шайбою управління на центральному тунелі. Якість матеріалів використаних в обробці салону знаходиться на височенному рівні та відповідає стандартам лакшері.

Базова вартість BMW 8-Series стартуватиме з позначці у 90 тисяч за дизель та 110 тисяч євро  за бензинову модифікацію. В Європі купе надійде до продажу восені цього року…

 

 

 

 

08.07.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Новий BMW 8-Series coupe представлено офіційно

Політика конфіденційності