Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Чи вартий уваги Seat Ibiza 1.6 TDI

На тлі постійних скандалів пов҆ язаних з дизельними двигунами в Європі ще залишається велика когорта шанувальників моторів, які працюють на важкому паливі. Більшість європейських автовиробників почали виключати з власного репертуару дизельні агрегати, тому сьогодні майже не залишилось моделей В-класу з таким типом двигуна. Але незважаючи на це Seat Ibiza 1.6 TDI є одним з найбажаніших хетчбеків у компактному сегменті.

На початку 2018 року на європейський ринок вийшла модифікація Seat Ibiza 1.6 TDI з приставкою SE Technology, що означає наявність додаткового обладнання, яке допомагає вписати дизельний двигун в жорсткі екологічні норми Євро6. Також слід чітко розуміти, що дизелний варіант Seat Ibiza на цілих 2000 євро дорожчий за бензиновий 1.0 TSI на 95 к.с. До версії SE Technology потрапило таке обладнання як 8-дюймовий сенсорний екран, навушники та Bluetooth, водночас додатково доведеться спатити за Apple CarPlay.

Інтер҆ єр Seat Ibiza з дизельним сердцем майже нічим не відрізняється від бензинової версії хетчбека. Передня панель виконана з твердого на дотик пластика і це головне розчарування! В усьому іншому салон Ibiza є взірцем як за рівнем складання так і за ергономікою.

Модель на ім҆ я Ibiza має місткий 355-літровий багажний відсік, а це в купі з економічним мотором дає можливість перевозити багаж чотирьох дорослих пассажирів. Середня витрата пального у змішаному циклі складає 4,5 літра. При цьому динаміка розгону розчаровує, адже 13,5 секунд до першої сотні тривають цілу вічність. В парі з 80-сильним дизельним мотором агрегатується чітка та прозора 5-ступенева механічна коробка перемикання швидкостей.

Зваживши всі за і проти Ви можете замовити Seat Ibiza 1.6 TDI у офіційного дилера за ціною від 17000 євро. Можливо ця пропозиція найкраще підійде для корпоративних клієнтів та для тих кто проїзжає понад 50 тисяч кілометрів на рік…

14.05.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Чи вартий уваги Seat Ibiza 1.6 TDI

Політика конфіденційності