Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

В Женеві показали Mercedes-Benz C-Class facelift

Можливо, що оновлений C-Class не привертав стільки уваги відвідувачів Женевського моторшоу як інші новачки зі стенду Mercedes-Benz, але ми не змогли пройти повз цей вишуканий седан D-класу. Отже, після декількох років на ринку, середньорозмірний седан та універсал на його базі, терміново потребували оновлень, як зовні та і у технічному плані.

Фейсліфтінгова модифікація Mercedes-Benz C-Class вийде на європейський ринок ближче до осені 2018 року за ціною від 30 тисяч євро. Найбільш очікуваною подією у сімействі C-Class стане поява під капотом силових агрегатів від старшого родича під індексом E-Class. Крім цього, новачок отримає розширений варіант віртуального кокпіту, сучасну інформаційно-розважальну систему та додаткові функції та опції.

Зовнішній вигляд рестайлінгового Mercedes-Benz C-Class зазнав традиційних для фейсліфтінгів змін світлотехніки, перероблених бамперів та повітрозабірників.

Але повернімося до інтер҆ єру, де німецький автовиробник намагався провести головні зміни, яки дозволять протриматися цьому поколінню C-Class ще принаймі два роки. В середині автомобіля настала ера моніторів та екранів! Тут їх два, перший – це 12,3-дюймовий монітор, який виконує роль панелі приладів, а другий – це 10,2-дюймовий головний екран мультимедійної системи.

Під капотом оновленого C-Class встановлюється новий 2-літровий турбодизель OM654, який повинен забезпечити ефективність використання палива та при цьому видавати необхідний рівень потужності. В різних варіантах він потрапить до версій C 200, C 220 та C 300. Базовим силовим агрегатом буде 1,6-літровий бензиновий мотор на 155 к.с., розроблений спільно з французькою кмпанією Renault. озгін з 0 до 100 км/год триватиме 9 секунд, а середня витрата пального складатиме біля 6 літрів на кожні 100 км пробігу. За додаткову плату топові версії Mercedes-Benz C-Class отримають повний привід 4Matic.

В цілому, рестайлінговий C-Class покращив якість одоблення інтер҆ єру та паливну ефективність, зберігши динаміку та керованість на високому рівні. В Європі ця модель користується неабиякою популярністю, тому після оновлення слід очікувати позвавлення продажів…

 

 

12.03.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

В Женеві показали Mercedes-Benz C-Class facelift

Політика конфіденційності