Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3240
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Офіційні світлини Hyundai Santa Fe 2019 модельного року

В мережі Інтернет з' явилися перші фото нового покоління корейського позашляховика на ім' я Hyundai Santa Fe. Дебют новачка запланований на Женевський автосалон, який розпочнеться в березні місяці цього року. На перших ескізах добре видно, що новий Santa Fe отримає фірмовий стиль бренду Hyundai, який вже встиг засвітитися на нещодавній прем' єрі компактного кроссовера під назвою Kona.

Зовнішній вигляд Hyundai Santa Fe стане більш агресивним та спортивним. Дизайнери рішуче попрацювали над екстер' єром, наділивши автомобіль яскравим образом. Передня частина кроссовера отримала величезну шестигранну радіаторну решітку та вузьки світлодіодні фари. Завдяки хоробрим дизайнерським рішенням, новому Santa Fe   вдалося додати більшої преміальності.

За попередньою інформацією, Santa Fe стане одним з найбільших та просторих кроссоверів у своєму класі. В якості додаткового обладнання корейці запропонують семимістну версію, яка розширить аудиторію цього досить цікавого позашляховика. Новий автомобіль стане довшим та ширшим - це повинно позитивно відобразитись на місткості заднього ряду сидінь.

В середині Santa Fe ми бачимо досить значні зміни, які говорять лише про покращення якості матеріалів та підвищення преміальності інтер' єру загалом. Кардинальних змін зазнав інформаційно-розважальний комплекс автомобіля, він став технологічнішим та сучаснішим. Завдяки новому підходу до дизайну центральної консолі стало зручніше користуватися мультимедійними функціями та кліматичною установкою.

На борту нового Hyundai Santa Fe можна зустріти оновлені технлогії безпеки та допоміжні функції під загальною назвою SmartSense. Також звертає на себе увагу Safety Exit Assist - цей механізм блокує двері коли пассажир намагається їх відкрити, але не бачить автомобіль, який наближається з заду. 

Під капотом корейського кросовера опинився знайомий по попереднику 4 циліндровий турбодизель об' ємом 2,2 літри. Максимальна потужність цього агрегату складає 200 к.с. В парі з мотором агрегатується автоматична коробка перемикання швидкостей та повний привід. Трохи згодом на ринок вийде гібридна модифікація з електродвигуном та літійіоними батареями. 

Орієнтовна вартість нового Hyundai Santa Fe у Європі становитиме біля 30 тисяч євро...

 

12.02.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Офіційні світлини Hyundai Santa Fe 2019 модельного року

Політика конфіденційності