Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Компанія Lexus оновила кроссовер RX 450h Sport

Японці намагаються якомога частіше проводити рестайлінг та модернізацію своїх автомобілів. Не став винятком і середньо розмірний преміум кроссовер на ім’я RX 450h Sport, який піддався оновленню через необхідність осучаснити гібридну силову установку та додати у зовнішність машини трохи спортивних ноток.

Новий рівень устаткування гарантує ще більшу економічність та привабливість RX 450h Sport для клієнтів. Також, модернізований кроссовер повинен додати спорту та поліпшити імідж моделі в часи надпотужної конкуренції з боку європейських та американських позашляховиків. Головним меседжем нового Lexus RX 450h Sport є підсилення стилю та пропозиція більш доступної гібридної системи.

Агресивний зовнішній вигляд особливо підкреслює чорний колір кузова та 20-дюймові легко сплавні колісні диски. Позаду чітко проглядається дифузор, який виконує не тільки декоративну місію. Незважаючи на спортивні амбіції, гібридна версія RX 450h Sport оснащена 3,5-літровим атмосферним двигуном потужністю 308 к.с. та має у розпорядженні повний привід та автоматичну коробку перемикання швидкостей CVT. За офіційною інформацією середня витрата пального оновленого кроссовера не перевищить 2 літрів пального на кожні 100 км пробігу. Розгін з 0 до 100 км/год триває всього 6 секунд, що є непоганим часом для важкого позашляховика. Остаточні технічні характеристики нового Lexus RX 450h Sport остаточно не визначені, але це не заважає робити прогнози щодо ходових можливостей гібридного кроссовера.

Оснащення люксового RX 450h Sport дозволяє йому задовольняти майже всі вимоги, які висувають преміум автомобілям. В стандарті покупці японського кроссовера отримують світлодіодні фари з автокоректором, преміум стереосистему, шкіряну обробку салону та 12,3-дюймовий монітор інформаційно-розважальної системи. Якість матеріалів інтер’єру знаходиться на високому рівні, але до німецьких конкурентів все ж не дотягує.

За попередньою інформацією, орієнтовна вартість базової версії Lexus RX 450h Sport на європейському ринку складає 60 тисяч євро. До дилерських центрів новинка надійде не раніше березня 2018 року. З нетерпінням чекаємо на зустріч з одним з найбільш економічних кроссоверів сучасності на першому тесті…

 

06.12.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Компанія Lexus оновила кроссовер RX 450h Sport

Політика конфіденційності