Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Німці модернізували бензинові двигуни сімейства TSI

Першими, хто отримає оновлені мотори, стануть седани та універсали Volkswagen Passat, які оснащуються 4-циліндровими двигунами об’ємом 1,4, 1,8 та 2,0 літри. Саме ці силові агрегати є найбільш поширеними в модельній гамі Passat та відрізняються непоганим співвідношенням потужності та економічності. Також, через деякий час, оновлення моторів відбудеться на інших моделях концерну Volkswagen.

Після гучного скандалу з дизельними двигунами, німецькі авто гіганти почали більше уваги приділяти бензиновим моторам та гібридним силовим установкам на основі Plug-in. Як відомо, найбільш постраждалим брендом в історії з заниженням викидів небезпечних газів став Volkswagen, тому немає нічого дивного у бажанні виробника відійти від ганебних звинувачень. Після деякого затишшя з’явилася інформація про модернізацію бензинової лінійки двигунів 1,4 TSI, 1,8 TSI та 2,0 TSI.

Базовий 1.4 TSI має два варіанта виконання – 125 к.с. та 150 к.с. в останньому випадку двигун може оснащатися системою Active Cylinder Technology, яка дозволяє при малих навантаженнях відключати два циліндри тим самим економлячи пальне. Обидва мотори постачаються з 6-ступеневою механічною коробкою перемикання швидкостей, але за доплату можна замовити 7-ступеневий робот DSG. Наступними у лінійці бензинових агрегатів ідуть більш потужні 1.8 TSI та 2.0 TSI. Молодший двигун розвиває 180 к.с., а старший колега видає 220 к.с. Потужніший мотор агрегатується тільки автоматичною коробкою перемикання швидкостей. Середня витрата пального для будь якого з оновлених моторів не перевищує 7 літрів на кожні 100 км пробігу.

Останнім часом в Volkswagen ще ретельніше займаються підрахунком вигоди дизельних моторів над бензиновими. Для стимуляції купівельного балансу між цими двома варіантами агрегатів німцям довелося трохи знизити ціни на бензинові мотори. В результаті перегляду прасів бензинові двигуни, при всіх більш менш рівних характеристиках, отримали вигоду в 2 тисячі євро. Крім цінової переваги бензинові двигуни більш тихі та плавні у роботі, випереджають вони дизельні мотори і по технічному обслуговуванню, яке для бензинових агрегатів коштує дешевше. Але заради справедливості слід зауважити, що дизельні двигуни у довгостроковій перспективі все ж таки більш економні.

Після моделі Volkswagen Passat модернізовані мотори отримає кроссовер Tiguan, де зазвичай під капотом працює дизельне серце. Наскільки вдалим стане така політика німецького автомобільного гіганту ми дізнаємось лише на початку наступного року, коли надійдуть перші цифри статистики…

 

09.08.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Німці модернізували бензинові двигуни сімейства TSI

Політика конфіденційності