Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3240
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Німці нарешті презентували нове покоління Volkswagen Polo

На спеціальному заході, організованому у місті Берлін, компанія Volkswagen познайомила автомобільних журналістів та експертів з шостим поколінням свого легендарного хетчбеку В-класу на ім’я Polo. Новачок отримав класичний дизайн екстер’єру, але при цьому вразив публіку технологічними двигунами та сучасними опціями, які здатні перетворити звичайний міський компакт на бажаний та затребуваний автомобіль.

Оскільки новий Polo побудований на платформі MQB A0 він матиме тих самих родичів по концерну, що і завжди. В першу чергу мова іде про Seat Ibiza, Audi A1 та Skoda Fabia. Також можна нагадати про головних конкурентів Volkswagen Polo на європейському ринку, де знову загостриться боротьба за лідерство у популярному сегменті. Окрім внутрішньої боротьби, Polo доведеться конкурувати з Ford Fiesta та Opel Corsa.

Габаритні розміри Volkswagen Polo 2018 модельного року збільшилися по всім напрямкам крім висоти. Довжина компактного хетчбека дорівнює 4 метри та 5 сантиметрів, що лише трохи менша ніж у легендарної моделі Golf 4-го покоління. Важливо що багажний відсік нового Polo виріс в порівнянні із попередником з 280 до 350 літрів. Ще однією важливою новиною стала відмова німців від трьох дверного хечбека на користь більш популярної п’ятидверки. Описуючи нове покоління Polo, глава концерну Volkswagen не втомлювався повторювати такі епітети як спортивний, виразний, унікальний, компактний та сучасний. Загалом з цим можна погодитись, адже новачок дійсно вражає своїм складним профілем кузовних панелей та потужними світлодіодними фарами головного світла. Спортивний характер чітко проявляється на модифікації з шильником R-Line, яка не соромлячись демонструє збільшені повітрозбірники, задній дифузор, спойлер та величезні легкосплавні колісні диски.

Всередині Polo з’явилося трохи космічного та віртуального і це не просто жарт. В топовій версії хетчбек обладнаний інформаційно-розважальною системою з 8-дюймовим сенсорним екраном та активним дисплеєм панелі приладів. Разом ці екрани утворюють композицію з надзвичайно інформативної панелі, яка простягається вздовж усієї торпеди. Майбутні клієнти обиратимуть один з 13 кольорів оздоблення інтер’єру та декілька варіантів оббивки сидінь.

Крім цивільних хетчбеків, німці продемонстрували заряджену модифікацію під назвою Volkswagen Polo GTI. Під капотом потужного Polo встановлюється 2-літровий бензиновий двигун сімейства TSI на 200 к.с. В парі з цим мотором агрегатується 7-ступеневий робот DSG. За попередньою інформацією, Polo GTI зможе подолати позначку у 100 км/год лише за 6 секунд, а максимальна швидкість становитиме 230 км/год.

Крім цього для Polo передбачено 3-циліндровий 1-літровий бензиновий двигун, який в залежності від рівня форсування розвиватиме 65, 95 або 115 к.с. Для більш вимогливих клієнтів запропонують 1,5-літровий агрегат на 150 к.с. В такій версії дуже вдало поєднано потужність та економію. Турбодизельний двигун TDI лише один, при об’ємі в 1,6 літри він видає 80 або 95 к.с. Окрім робота, новачок поставлятиметься з п’яти або шести ступеневою механічною коробкою перемикання швидкостей. В якості базового обладнання  пропонується система старт-стоп, кондиціонер та багато іншого.

Старт продажів нового Volkswagen Polo заплановано на жовтень 2017 року. Ціни на базовий хетчбек починатимуться з позначки у 13 тисяч євро…

19.06.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Німці нарешті презентували нове покоління Volkswagen Polo

Політика конфіденційності