Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3240
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Британці оновили Jaguar F-Type

Спортивне купе під назвою F-Type вперше було презентовано в 2013 році в якості більш дешевої альтернативи аналогічним моделям від Porsche, Audi, BMW та Mercedes. На той час темпи розвитку німецьких компаній значно випереджали британський бренд, тому F-Type майже ніхто серьозно не сприймав. В 2020 модельному році Jaguar F-Type підвергся кардинальному оновленню, а саме модернізації технічного начиння та підтяжці зовнішності.

Екстер҆ єр купе нарешті отримав сучасні риси та стайлінг від інших моделей бренду. Нова передня частина F-Type вдало підкреслює історію марки та додає автомобілю розкоші. Не в останню чергу образ зарядженого та потужного купе доповнюють 20-дюймові колісні диски взуті в шини Pirelli P-Zero.

Інтер҆ єр рестайлінгової версії Jaguar F-Type оброблено якісними та коштовними матеріалами. Перед очима водія  нас зустрічає 12,3-дюймовий екран цифрової панелі приладів, а по центру встановлено 10-дюймовий сенсорний монітор мультимедійної системи з стандартним набором функцій Apple CarPlay та Android Auto. Набір опцій, які встановлені в купе залежить від модифікації та пакетного оснащення. До нас потрапила найдорожча версія F-Type 575 R, тому рівень салону знаходиться на топовому рівні.

Під капотом найбільш потужної модифікації F-Type встановлено 8-циліндровий бензиновий турбодвигун об҆ ємом 5 літрів, який розвиває 575 к.с. та 700 Нм крутного моменту. Купе має в своєму активі повний привід за рахунок чого може прискорюватись з 0 до 100 км/год лише за 3,7 секунди. Такі характеристики дають новачку змогу нарівних сперечатися з Porsche 911 Turbo, Audi R8 та Mercedes AMG GT. Крім монструозної потужності, британець може похизуватись вдало налаштованим шасі та чудовою керованістю. Нарешті ми на собі відчули справжній драйв купе з логотипом дикої кішки на кермі. В Європі цей суперкар вже потрапив в дилерські центри за рекомендованою ціною від 110 тисяч євро за топовий F-Type 575 R…

 

11.02.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Британці оновили Jaguar F-Type

Політика конфіденційності