Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3240
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Німці готують випуск Mercedes SLC Final Edition

Нагадаємо, що Mercedes SLC це «бюджетний» двомісний родстер від легендарного німецького бренду, який покищо зберігає класичні форми та характерно якісний інтер҆ єр з минулого. На сьогоднішній день головними конкурентами моделі SLC називають такі родстери, як BMW Z4, Mazda MX-5, Audi TT та Porsche 718 Boxster. Незважаючи на свій вік, автомобіль виглядає розкішно та спортивно одночасно. З точки зору подальшого збереження для колекції класичних автомобілів цей родстер є чи найбільш перспективним.

Наразі, всі версії SLC будуть доступні у пакеті Final Edition. Найбільш дешеві модифікації оснащені 2-літровим 4-циліндровим силовим агрегатом на 180 або 240 к.с. Базовий родстер укомплектовано 6-ступеневою механічною коробкою перемикання швидкостей, а у вигляді опції пропонується 9-ступеневий автомат. SLC AMG 43 має 6-циліндровий бензиновий двигун на 385 к.с. та 520 Нм крутного моменту. Така машина може долати позначку у 100 км/год лише за 4,7 секунди та розвивати максимальні 250 км/год. Родстер у спеціальному виконанні Final Edition має 18-дюймові легкосплавні диски, спортивні сидіння з електрорегулюванням, навігацію, інформаційно-розважальну систему яка підтримує Apple CarPlay та Android Auto, а також парктронік. Додати до цього переліку у вигляді додаткового обладнання можна різноманітні аксесуари, дефлектори вітру, обігрів шиї, світлодіодні фари та багато іншого.

Інтер҆ єр Mercedes SLC Final Edition оброблено дуже якісними матеріалами з високим рівнем деталізації. Класичні форми центральної консолі та панелі приладів налаштовують на отримання задоволення від керування родстером. Звісно, що архітектура торпедо вже застаріла, але це не відштовхує від SLC, а навпаки додає йому шарму. Ергономіка робочого місця водія близька до ідеальної, тому звикнути до кокпіта можна за декілька хвилин.

Ціни на останне видання Mercedes SLC починаються з позначки у 45 тисяч євро, що робить модель дуже привабливим в якості інвестиції. На сьогодні, SLC - один з останніх автомобілів, які мають душу. Але для колекції ми звісно радимо варіант AMG 43 Final Edition, який у базі коштує 60 тисяч євро…

 

09.12.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Німці готують випуск Mercedes SLC Final Edition

Політика конфіденційності