Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перший огляд Volkswagen Golf 2020 модельного року

Після презентації нового покоління VW Golf ми отримали можливість протестувати перший серійний хетчбек на загальних шляхах та особисто відчути еволюцію легендарної моделі. Протягом 45-ти років німецька компанія розвивала Golf відповідно до потреб европейських споживачів і ось нарешті перед нами нове покоління автомобіля, який з одного боку кардинально змінився, а з іншого залишився все тим самим хетчбеком що і був раніше. Судячи з перших вражень, які дарує цей автомобіль, ми розуміємо що новачок зробив ще один крок у цифрове та електрофіковане майбутнє.

По факту новий Volkswagen Golf базується на платформі MQB, але багато компонентів було змінено та модернізовано під нову концепцію. В основі всіх силових агрегатів, крім базового,  для моделі Golf покладено стартер-генератор, який може видавати до 16 к.с. додаткової потужності та 25 Нм крутного момента. Як ми зазначали, лише 1-літровий двигун на 90 к.с. обладанано 6-ступеневою механічною коробкою перемикання швидкостей. В такому тандемі використання додаткового старте-генератора не передбачено, адже він взаємодіє лише з автоматичною коробкою DSG з подвійним зчепленням. На тест ми отримали хетчбек з мотором 1,5 TSI на 150 к.с. та 250 Нм крутного момента.

Така конфігурація продемонструвала спокійний характер та високий рівень комфорта. Рульове управління вразило приємним откликом та зворотнім зв҆ язком, а в поворотах новачок дуже нагадує свого попередника, який став еталоном у С-класі.

Інтер҆ єр Volkswagen Golf вразив нас цифровим світом, який прийшов у бюджетний сегмент, адже вартість хетчбека коливатиметься в межах від 20 до 40 тисяч євро. Віртуальний кокпіт, екран інформаційно-розважальної системи, розвернута до водія центральна консоль та мінімалізм у маеріалах та фактурах – це головний мотив салону нового Golf. Втім, матеріали обробки інтер҆ єру виявились дуже якісними та сучасними. Керування системами та функціями переведено на сенсорний екран або здійснюється голосом.

У Європі Volkswagen Golf надійде до продажу вже через декілька тижнів, а після нового року добереться на інші ринки. Нова модель не стане набагато дорожчою ніж попередник, але і дешевий хетчбек не стане. Враховуючи впровадження нових технологій, вартість базового автомобіля не перевищить 20 тисяч євро…

 

02.12.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перший огляд Volkswagen Golf 2020 модельного року

Політика конфіденційності