Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3240
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Прем҆ єра нової Skoda Octavia

Слідом за хетчбеком Scala, який першим у лінійці бренду Skoda отримав новий екстер҆ єр та інтер҆ єр, відбулася презентація моделі на ім҆ я Octavia. Новачок має спільні риси зі Scala, але при цьому виглядає більш презентабельно. Передня частина Octavia здається ширшою за рахунок вузьких світлодіодних фар та витянутої по довжині радіаторної решітки. Також, чехи попрацювали на деталями екстер҆ єру, навіть значок бренду зазнав редизайну в стилі нового Volkswagen Golf.

В основі Skoda Octavia 2020 модельного року лежить всім відома платформа MQB з приводом на передні колеса або повним приводом. Лінійка двигунів включає в себе дизельні, бензинові, мотор на стисненому газі та гібридні агрегати. Базовим двигуном став 3-циліндровий 1-літровий мотор потужністю 110 к.с., відразу за ним розмістився 4-циліндровий 1,5-літровий агрегат на 150 к.с., а замикає бензинові мотори 2-літровий турбодвигун на 190 к.с. Якщо перші дві силові установки агрегатуються з 6-ступеневою механічною коробкою перемикання швидкостей, то найбілш потужний працює в парі з 7-ступеневим роботом. Також мотору допомагає 48-вольтова гібридна система, яка вдало генерує та використовує енергію при гальмуванні та прискоренні. Зі слів виробника,  економія палива складає до 5 % від показників попередніх версій цих моторів.

Турбодизельний двигун має об҆ єм 2 літри, і в залежності від налаштувань розвиває 115, 150 або 197 к.с. Також, незабаром з҆ явиться версія Octavia iV в основі якої покладено 1,4-літровий бензиновий мотор та електродвигун загальною потужністю біля 200 к.с. та 350 Нм крутного моменту. Серед цікавих технічних особливостей нової Skoda Octavia можна відзначити динамічно кероване шасі та налаштування рульового управління. Багажний відсік нового покоління цієї моделі виріс не суттєво і складає 600 літрів.

Найбільш очікуваними стали зміни в архітектурі інтер҆ єру четвертого покоління Skoda Octavia, адже інформаційно-розважальні технології за останні декілька років зробили суттєвий крок в своєму розвитку. Крім віртуального кокпіту з новою графікою, новачок обзавівся 10,25-дюймовим головним екраном з сенсорним керуванням. В обробці салону Octavia використані дорогі та преміальні матеріали, які можна зустріти на автомобілях класом вищче. Широкий перелік опцій робить з звичайного бюджетного седана С-класу преміальний та комфртний автомобіль з власною ідеалогією.

На презентації Octavia не було оголошено офіційних цін на ліфтбек та універсал, але за попередніми розрахунками слід очікувати прайс на рівні 20 тисяч євро за базову версію моделі…

 

13.11.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Прем҆ єра нової Skoda Octavia

Політика конфіденційності