Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Як вигідно встановити ГБО на автомобіль? Відповіді на всі питання щодо газу на авто

Переваги переходу на газову систему роботи двигуна включає в себе скорочення витрати пального в два рази, крім цього мотор працює більш плавно та м'яко. Це головні причини через які автовласники роблять вибір між звичайними дизельними та бензиновими машинами та транспортом який має газове обладнання. Газобалонне обладнання (ГБО) – це спеціальний набір, який використовується для переходу роботи двигуна на газ. Установка ГБО включає як механічні так і електронні пристрої, тому необхідно дуже ретельно ставитись до компаній, які це обладнання встановлюють та експлуатують.

Як відомо, пропан-бутанова суміш має октанове число від 102 до 108, що забезпечує повне згорання палива у циліндрах двигуна. На більшості силових установках можна використовувати два вида палива і це набагато зручніше якщо закінчився бензин або газ. Без сумніву, новітні системи ГБО відповідають екологічним стандартам Евро6, тому перехід на газ має достатньо переваг не тільки для фізичних а і для юридичних осіб. Перш ніж обрати ГБО необхідно чітко дотримуватись наступних умов – віддати перевагу якісному обладнанню відомого бренду, довіряти монтажні роботи лише фірмам з ліцензією, а після установки регулярно проходити технічне обслуговування.

Найпопулярніший сьогодні варіант газового обладнання це - гбо 4-го покоління, яке підійде двигунам з інжекторним вприском палива. Така система включає в себе електромагнітні форсунки, робота яких коригується за допомогою спеціального блоку управління. Складна система управління газовими форсунками забезпечує економне використання газу та перехід у разі необхідності на бензин. Крім цього сучасне обладнання здатнє робити це в автоматичному режимі. Для зберігання газової суміші у багажному відсіку автомобіля розміщується балон. Балон окрашений в червоний колір, що відповідає стандартам та регламентам газового обладнання. Від балону до двигуна прогодять спеціальні шланги по яким до мотора під тиском надходить газ.

Зазвичай використання газу у якості палива набагато вигідніше ніж бензину, але вартість обладнання та робот з установки окупається на другий або третій рік при умові якщо річний пробіг становитиме не меньш ніж 40 тисяч км. Наразі експерти називають лише два недоліка ГБО – це можливе подорожчення газу та небезпека від неякісного обладнання. Проблема з небезпекою вирішується встановленням ГБО 4-го покоління та балоном від відомих виробників. Але питання з ціною на газ залишається актуальним…

 

 

22.07.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Як вигідно встановити ГБО на автомобіль? Відповіді на всі питання щодо газу на авто

Політика конфіденційності